Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Zabili Go !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34

Źródła Federalnej Służby Bezpieczeństwa Federacji Rosyjskiej (FSB) doniosły prezydentowi Miedwiedwiewowi, że amerykańska ikona popu – Michael Jackson – został “z wielką pewnością” zamordowany przez amerykańską Centralną Agencję Wywiadowczą (CIA) po zbadaniu danych przekazanych przez satelitę Kosmos 2450 armii rosyjskiej, które ukazują “definitywnie”, iż bezpośrednio przed śmiercią gwiazdy muzyki w Los Angeles był zastosowany elektromagnetyczny impuls zgodny ze schematem broni EMR, złupionej byłemu Związkowi Radzieckiemu przez Stany Zjednoczone, o “dokładnych współrzędnych” domu gwiazdy rocka. Powodem, dla którego CIA musiała zamordować Michaela Jacksona – jak donosi dalej raport – było porozumienie sądowe ikony popu podpisane z synem króla Bahrajnu, szeikiem Abdullah bin Hamad al-Klalifa, minionego listopada w Londynie, które stwierdzało w części, że w zamian za miliony dolarów pożyczone wcześniej Jacksonowi przez szeika, Jackson pozwoli swoim wyprzedanym już koncertom być “platformą” ostrzeżenia świata przed zbliżającym się wydarzeniem związanym z masowym ludobójstwem. Obaj, Michael Jackson oraz szeik Abdullah bin Hamad al-Khalifa, byli wieloletnimi zwolennikami nieustraszonej austriackiej dziennikarz śledczej, Jane Burgermeister (link), która ostrzega świat o tym, że największa zbrodnia w historii ludzkości jest w drodze… http://www.wykop.pl/ramka/210154/czy-michaela-jacksona-zamordowala-cia

Alkazam co to ma być? wywal tego swojego awatara bo jest jakiś ohydny ! jesli zacznie się kojarzyć erotycznie go.. natomiast jesli nie to i tak jest do dupy !!!1

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

A taki moze byc ?:P

Wina tuska

zarabisty..ale czemu nie ma dalszej akcji i reakcji??? sadze ze wszyscy by tu poogladali !!! TY chyba masz ze 23-26 lat i jestes w wieku produkcyjnym znaczy produkcyjnym seryjnie dzieciaczki !

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Trochę za duży ten awatar, zmniejszyć by się przydało.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

jest ekstra normalnie ubaw za każdym razem :-) pozdro

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Olla:
ale czemu nie ma dalszej akcji i reakcji
Dalszą akcie i reakcje mialas w poprzednim avatarze :P to zes okopnie narzekalas ze jest ohydny ;/ ehh
Olla:
chyba masz ze 23-26 lat
Bardzo trafnie wydedukowalas moje latka :)w litopadze skocze 23 lata ale niewidze związku? z moimi latami a avatarami?:) ,Ze niby co kazdy chlop przed 30 ma ino dupy w glowie!? :)
Raptor:
Trochę za duży ten awatar, zmniejszyć by się przydało
hmm czyzby jakies kompleksy z manią wielkosci:P niektorym sie podoba taki jaki jest^^
zbyszek123:
jest ekstra
^^

Wina tuska

Kiedyś mając około 21-22 lat dyskutowałem sobie poważnie z jakimś szesnastotatkiem o wszystkim i niczym i w którymś momencie on mnie spytał ile on może mieć lat jak mi się wydaje. A ja mu na to szesnaście i pół. A on skąd wiem, a ja mu na to że jak każdy zdrowy rozwinięty człowiek akurat ma takie problemy jak przystało na szesnasnto i półlatka, ani trochę mniej ani trochę więcej. Bo to akurat taki wiek co łatwo dostrzec ze ktoś już czymś się przestaje interesować a interesuje go coś dokładnie jak interesuje. Pani Olla bardzo dokładnie wyliczyła widełki wiekowe Alkazmowi. Nie przejmuj się Alkazm życie to smiertelna choroba wcześniej czy później kończy się zejściem. A to że takie fascynacje za trzy lata już nie bedą Cię interesować to już masz określone z góry. Po prostu zdrowy jesteś na razie na ciele i umyśle. Gorzej jak by komuś to zostało tak po trzydziestce. Ja w swoim wieku to już nie dowidzę i niedługo już zupełnie świat będzie dla mnie beztresowo cudowny tu buzia zachwyci tu nóżka bo wzrok już niestety nie ten.

nicze:
życie to smiertelna choroba
do tego trzeba pamiętać że roznoszona drogą płciową :-)

ehh lepiej juz sobie daruje te avantary z dziewczynami;/ Ciekawe co taraz wydedukujecie z tego avantara :P

Wina tuska

Nie krepuj się jak się teraz nie uzewnetrznisz wyeksponujesz z różnymi potrzebami po potem możesz czuć się nie spełniony. A tak my wiemy o co chodzi i się nie bedziemy Tobą przejmować. Awatar był fajny, kiedyś miałem koleżankę która bardzo takie coś lubiła. Natomiast kolejny jest taki sobie kolesiom zabrakło coś w edukacji. Choć właściwie to dwanaście trzynaście lat, może to jest wtym wieku śmieszne.

inspirujące naprawde kiedyś był taki giguś co podpalił ogon kotu na jakiejś wiosce miał ubaw przez chwile kotek przerażony uciekł do stodoły a że w wiosce wszystkie w rzędzie stały... to wszystkie teraz stoją nowe gościa mało niezlinczowali czasy dawne milicja jeszcze wtedy interweniowała bo by gość podzielił los kotka polecam jako morał pozdro :-)

aha..

Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!!

http://www.tvn24.pl/-1,1631202,0,1,duch-jacksona-wstapil-w-malego-chlopca,wiadomosc.html zabili go i wrócił ;)

Akurat w tym kregu znalazly sie media i pokazaly kogos wytypowanego. Zawsze w takich przypadkach towarzyszy szczegolowa legenda wejscia na swiatowy piedestal.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.