| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Nea | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
|
Mam zamiar napisac ksiazke taka na konkurs.Bohaterka to Nea.Tam takie pierdolki typu no jakies duchy zagadki paranormalne.Napiszcie blagam was cos o jakichs demonach ld innych paranormalnych zjawiskach, ktore bym mogla opisac w ksiazce...Please z gory dzieki
papa pozdro
|
|
|
Ksiazke? Na konkurs??? Ja jeszcze o czyms takim nie slyszalam...:) moze jestem glupia :D poza tym, jak chcesz pisać ksiazke, to powinnas chyba cos oryginalniejszego opisac i wymyslic niz paranolmalne zjawiska, ktore juz istnieja... PS a o co chodzi z ta Neą w tytule?
|
|
|
no ona bedzie bohaterka...Chce zeby bylo oryginalne wlasnie.Masz jakis pomysl??Moze by tak zaczac od snu jakiegos symbolicznego??Nie wiem sama .Mimi uwierz mi strasznie trudno jest napisac cos fajnego, co nie bedzie plagiatem innej ksiazki.Jest masa ksiaek i nawet jak nie chcesz to czasem cos sie przypadkowo odwali...
Pozdrowka pa:)
|
|
|
Poczytaj troche książek na temat okultyzmu i zacznij opisywać wydarzenia fikcyjne tej Nea. Niezłe imie NEA. :) brzmi jak by było egipskie lub staro chebrajskie hihi. Życze powodzenia z książką.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |