Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dostalam taki list
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47

Ofiara HAARP-a Nazywam się Ania mam 27 lat.Od początku lipca 2007 roku operatorzy Haarp dali mi świadomość, że jestem sterowana przez haarp. Zajmuje się mną 7 osób. Jestem pod jego wpływem od co najmniej 1997 roku. Wtedy zaczęły się dziwne historie w moim życiu, pierwszy swego rodzaju dowód to stałe odwiedziny "ducha", zapalanie światła, dotykanie w nocy, duszenie. Wtedy zaczęły się pierwsze depresje, do 2007 roku miałam 3, potem to już tylko coraz gorsze stany. W swoim życiu ważyłam już 120 kilo - 2000 - 2004, potem 2005-2006 57 kilogramów, po tym okresie zaczęłam chorować na anoreksję , bulimię obecnie ważę około 70 kilogramów. Niestety mój organizm doprowadzany jest do ogromnego wysiłku, prawdopodobnie spowodowali u mnie oprócz chorób psychicznych trwających chwilowo takich jak rozdwojenie osobowości, psychozy, manie, depresje,utraty świadomości. Mam przez nich endometriozę, osteopenię i brak okresu od 2005 roku. Większość leków już na mnie nie działa - operatorzy haarp informują mnie co mi robią albo w trakcie albo z chwilowym wyprzedzeniem. Przez okres 2007 2008 kilkakrotnie próbowałam się zabić jednak operatorzy haarp nawet to potrafią uniemożliwić - podczas wielu prób - postanowiłam wziąć około 50 tabletek o silnym działaniu usypiającym - dali mi dowód w postaci zatrzymania działania wszelkich leków. mimo,że jestem po studiach zrobili ze mnie kompletnego tumana - nie tylko dekoncentrują, zmieniają sens wyrazów, odwracają uwagę - potrafią odbierać wiedzę potem na chwilę ją przywracać. Sterują nie tylko myślami ale i całym ciałem, ja już wiem, że jeśli chcą mogą odebrać nie tylko całkowicie świadomość ale unieruchomić całe ciało. Powodują bicie się i okaleczanie zupełnie z zaskoczenia informując przy tym, że jestem sterowana, usilne protesty i próby walki nic nie dają, potrafią zmuszać do jedzenia z podłogi, rzeczy na które nie masz ochoty. Wpłynęli na to, że w swoim życiu brałam narkotyki. Podsyłali mi różne osoby, które były elementem gry do zabawy moimi uczuciami. Kilka razy byłam w psychiatrykach - już ze świadomością,że jestem pod ich wpływem. Kiedyś trafiłam, przy kompletnym braku świadomość - weszli we mnie i mówili bzdury czego ja nie pamiętam ale wiem z opowiadań rodziny.( mogą sterować mową , myślami ale także mówić coś za Ciebie zostawiając cię w swoim wnętrzu jako niemego obserwatora, który nie może nawet się poruszyć i zatkać ust, za mnie mówili już nawet, że jestem terminatorem i jest 2030 rok). Zostałam zgwałcona, natomiast świadomość zostawili mi do momentu rozbierania mnie przez moich oprawców, potem już tylko małe przebłyski podczas i po tym co ze mną robiono. Wiem już, że jeśli chcą to potrafią całkowicie Tobą sterować i nie da się z nimi walczyć bo odbierają świadomość albo paraliżują, moimi rękami już nie tylko potrząsali wykonywali nimi czynności, rzucali całym moim ciałem na ściany - robili to zupełnie z zaskoczenia. Wpychali na ludzi, przedmioty, odbierali albo dodawali siły, katowali bólem,odebrali smak i zapachy - nie mam ich już od listopada 2008 roku, czasami na chwilę dają jakąś namiastkę i zabierają znowu. Choroby i alergie, zmiany osobowości, choroby psychiczne i sterowanie: u mnie główny czynnik, którym rozwalają moje życie to imitacja anoeksji i bulimii - miewam okresy w których tłoczą we mnie ogromne ilości jedzenia i tylko ja wiem, że często jest to jedzenie na które nie mam ochoty a muszę kupować bo oni tak wysterują, czasami wyłączają nawet smak tych potraw a potem lub jeszcze przed włączają ogromne wyrzuty sumienia. Ostatnio pracuję 8 godzin dziennie - umysłowo - ze świadomością,że wszystkie czynności wykonują za mne - bo wielokrotnie robią coś odwrotnie niż ja chcę. Spię po 3 czasem 4 godziny a reszta czasu to ćwiczenia fizyczne - dochodziło i do tego,że po pracy ćwiczyłam 7 godzin na steperze. Ostatnio dali mi trochę więcej snu ale nadal włączają ogromne łaknienie regulują to wedle ich uznania. Teraz chyba planują nimfomanię. Jestem załamana i codziennie proszę ich - jeśli pozwolą na swobodne płynięcie myśli w mojej głowie - żeby mnie uśmiercili. Wiem o tym wszystkim, co opisałaś, dodam, że potrafią oprócz wypadania zębów, włosów powodować łamanie kości, wyłamywanie stawów, powiększanie stóp. Piszesz o kwadraturze - mi osłabili słuch, zdjęli basy potrafią odbierać dźwięki gitar, na chwilę wyłączyli wzrok, potrafią wyłączyć słuch, wszyskie zmysły, odczówanie temperatury. Potrafią niestety regulować temperaturę ciała, odczówanie zimna i gorąca, ciśnienie, pracę organów i mięśni. Miałam już nawet zanik mięśni. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Mogą cię nawet sparaliżować, wyłączyć zmysły i obniżyć temperaturę. Mówią mi, że mogo symulować nawet śmierć kliniczną - wszystko zależy, od tego jakich masz operatorów. Ja poznałam już połowę swoich operatorów - taki miałam scenariusz.

Wendol, Twój niezrównany fryz powala na kolana. A jakże pasuje do bryli :D

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Sorry ale ja tylko szukałem sposobu jak pomóc kobiecie bo popieprzyć troche bez sensu to sobie można jak ktoś nie ma co robić a potrzebuje zrobić .... zamieszanie bo się nudzi. Dla kogos czyjś problem może być nie istotny, ale dla osoby dotkniętej tym problemem jest istotny. Po prostu moze sobie wyolbrzymiać dosłownie drobiazg. I tak jak mówię wystarczy raz na jakiś czas kontakt z czynnikiem stresującym żeby cały czas ktoś cierpiał. I teraz czy fizycznie steruje nią 7 osób czy jej się wydaje. Może jedna wmawia jej że tamci też nią sterują. I teraz te wszystkie objawy skutki fizyczne mogą być nastepstwem tej psychozy. Kto to tak urządził tę panią, czytałem w jakiś ksiażkach o rekrytowaniu kandydatów na ofiary takich badań. Wystarczy jeden "dobry kontakt" i już nad kimś można mieć kontrolę. Ktoś jest "zaprogramowany" na "nieświadomego mordercę" na sygnał. Na sygnał masz się zgłosić tu i tu a "świadomie" być nieświadomą[y] tego. Jeśli chodzi o Wendola to się podlizał za to że kiedyś bardzo dyskretnie zwróciłem jakąś uwagę, kiedy chciał własciwie dobrze a wychodziło trochę nie zręcznie. Po za tym że wie potrafię pojechać tak że kamień na kamieniu nie zostaje. Staram sie szukać logiki w różnych rzeczach a wchodzenie w dyskusje ze mną kończy się otwieraniem 10 drzwi i patrzeniem "to co my to za nimi jeszcze mamy". Co do orłów zawsze mi było wszystko jedno co jak się pisze. Myśl o czym się pisze jest dla mnie istotniejsza. Z uwagi na czytajacych jak czasami staram się je ograniczać co nie zawsze się udaje, szcególnie gdy się śpieszę. Przepraszam za nie. Nie chcę tego korygować bo z cudzysłowów jakieś głupoty się edytują. Darek mógłbyś pomyśleć czy coś prosto nie zmienić żeby te { " " }po edycji nie zamieniały sie w jakieś inne nieczytelne znaki.

nicze:
Darek mógłbyś pomyśleć czy coś prosto nie zmienić żeby te { " " }po edycji nie zamieniały sie w jakieś inne nieczytelne znaki.
Nie znam się na tym, a nawet jakbym wiedział dlaczego tak się dzieje, to nie mam dostępu do "silnika" tego forum. Takimi rzeczami zajmuje się tylko admin, ale nawet ja go nie znam - pewnie jest "gdzieś tam wysoko", ale już od dawna tu nie zagląda. Mi dał tylko możliwość kasowania i edytowania wpisów na forum, ale robię to tą samą drogą, co inni i też mi przy tym takie rzeczy wyskakują.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Konfucjusz mówi: Czy ja mam zwidy, czy mi się tylko wydaje?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Nicze, ja to widzę tak, może się mylę... 1. Osoba ta jest sterowana przez HAARP, w sposób w jaki to ona opisuje, co zrobić? Chyba jedynym rozwiązaniem jest oszczędzenie jej cierpienia i zabicie jej (o co zresztą sama prosiła niejednokrotnie), wtedy utracą link do jej ciała; i modlenie się żeby nas to nie spotkało. No chyba, że je potrafią błyskawicznie też reanimować ...ale przynajmniej dusza ma szanse na ucieczkę. Ta wersja wydaje się być bardzo nieprawdopodobna. 2. Choroba psychiczna (w tym również by się zawierało pranie mózgu). Nikt dziś nie leczy takich chorób, więc nie ma wielkich szans na wyleczenie. Jedyną radą byłaby "homeopatia", czyli wyciszenie organizmu substancjami "ziołowymi", a potem próba dotarcia do świadomości takiej osoby i wydobycie przyczyny (np. przez seanse regresyjne). Tylko co jeśli wtedy wyjdzie z tego, że to pkt 1. jest przyczyną? 3. Opętanie, nie biorę tego pod uwagę w tym wypadku. 4. Ktoś robi sobie jaja... brak komentarza (chociaż jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że tak nie jest w tym wypadku). Tak czuję tą sytuację, ale nie zamierzam się w to bardziej wgłębiać, bo nie jestem na siłach. Już dość mam wokół depresji, która potem odbija się na mnie. Długo dochodzę do siebie.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Annucha:
Eh wilcard, masz rację nie dorównujesz wendolowi - nawet jemu nie dorównujesz. Bo jesteś jeszcze bardziej prymitywny co udowodniłeś swoją wypowiedzią powyżej. Wszystko ci się kojarzy z jednym - to raczej świadczy o tym że tobie brakuje kobiety - jeśli miałabym tak kolokwialnie to przedstawić jak robisz to ty.
Tak,Annucha brakuje mi kobiety-hehe.To akurat jest najmniej istotna sprawa w tym wątku;).Czy jestem prymitywny? tak,czasami jestem-na dodatek mściwy,jak to napisałaś nie lubisz takich osób jak Wendol.A mnie irytują takie jak Ty,zauważyłem jedną rzecz, taką że ja niby jestem dla Ciebie niewyżyty a Wendol jest homo.Masz jakieś z tym problemy? A tak poza tym nie mam problemów z czytanym tekstem,tylko czasami jak przeczytam Twoją wypowiedź to nie wiem co mam wtedy zrobić-myśleć(śmiać się? może mam płakać? - nie wiem).Masz o sobie wysokie mniemanie- zgaszę Twój zapęd ,bo ja tak nie uważam. P.S czasami nawet nie mam ochoty czytać Twoich wypowiedzi,dlatego twierdzisz ,że nie potrafię czytać tekstów ze zrozumieniem - ale to już Twój problem a nie mój;)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

Raptor masz racje że to cieżko sie w to wgłębiać, bo odrzuca. Wychodzenie takiemu czemuś na przeciw, usiłowanie zrozumienia czegoś z tego prowadzi do depresji. Ciężko być poza, a jak pomóc? Wypracować obiektywną metodę patrzenia na przyczyny. Z tego co czytałem na temat programów w jakich się to robi to stosuje się podanie silnych narkotyków o specyficznym działaniu i "pasztet gotowy". W momencie ich działania otwiera się wyobraźnia a zamyka zdrowy rozsądek co jest tworem rzeczywistym a co ułudą wmawianą nam przez kogoś. To nawet był jakiś głupawy film który w ten sposób przedstawiał problem. Główny bohater był porwany do szpitala psychiatrycznego przez pomyłkę bo był posądzony o posiadanie odtrutki na ten narkotyk. A dodatkowo bez tej odtrutki ten narkotyk powodował smierć w jakimś czasie i był dodatkowo wyścig z czasem tak zeby wprowadzić dodatkowy element napięcia zdąży czy nie. To taka wizja artystyczna ale za nią kryją się rzeczywiste problemy tego typu środków. I takie środki są poszukiwane przez pewne instytucje nie publiczne. Książki te które teraz są dostepne i tak opisują sytuacje lat siedemdziesiątych moze osiemdziesiatych. Trudno powiedzieć co wymyślono obecnie. Czy haarp punktowo działał by na jedną osobę. Raczej nie, jakiś "sensacji" doswiadczali by wszyscy aczkolwiek osoby po depresji ciężej. Akurat nie mamy możliwości wpłynąć na to co stosowane jest w skali ogólnej, to dodatkowa trudność czy warto się na ten temat wypowiadać, wgłębiać. Czy traktować jak chorobę cywilizacyjną. To tak jak z miażdrzycą, społeczeństwo cywilizowane na nią choruje a izolujące się od dobrodziejstw cywilizacj grupy np. anisze nie chorują. Nasze choroby, nagle występujace- to może zbyt jednoznacznie powiedziane, składamy na cywilizację a nie na to że ktoś tym manipuluje w okreslonym celu; zarobku, władzy. Nie ma opisów wiarygodnych co może zdziałać promieniowanie elektomagnetyczne z pewnością odziaływuje na stany emocjonalne. Z braku informacji i pomysłu jak podejść dalej do tematu teraz zakończę wątek.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.