Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
cos widzialem
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Byl to rok 1993 a dopiero teraz, bo wczesniej nie mialem internetu. O godz. 17,20 spojzalem na poludnie w rore gdzie lezy kanal przelotowy samolotow pasazerskich oczywiscie w miescie Gizycku. Jest to miejsce nad jeziorem Niegocin.I wlasnie nad jeziorem przelatywal jeden z samolotow pasarzerskich a za nim w odleglosci 2 dlugosci samolotu tuz nad jego ogonem nie zmieniajac predkosci rownej predkosci samolotu lecialo jasne jaskrawe swiatlo b jasne bo wielkosc tego swiatla byla w porownaniu z srednica samolotu 2-3 krotnie wiekrza. wziolem lornetke 10x56 i zobaczylem to swiatlo w jeszcze wiekrzej skali i nagle w punkcie lezacym nad jeziorem jasne swiatlo sie zaczymalo zmieniajac w oka mgnieniu swoja jaskrawosc az do calkowitego zgasniecia i z tego swiatla wylonil sie ksztalt stalowego koloru cygaro,po chwili ( ulamek sekundy) z niwiarygoda szybkoscia zniknelo.Bez przerwy wpatrywalem sie przez lornetke o 10 -krotnym powiekrzeniu.przy b.ladnej pogodzie. Jezeli dla kogos kto widzial to i pamieta date- to bylo 20 marca.

Ja tego nie widzialam, ale wiem, ze Ty widziales jakies eksperymenty broni HAARP. Ta bron potrafi wlasnie takie rzeczy robic. W ten sposob bawi sie ludzmi. Ludzie zaczynaja wierzyc w jakies zjawiska nadprzyrodzone. Ta bron jest eksperymentowana od 1900 roku w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Dzisiaj ta bron jet w pelnym rozkwicie. Skupia sie na modelowaniu pogody, wywolywaniu trzesien ziemi i praca na czlowieku, wywolujac rozne choroby. Moze tez leczyc, ale na to nie mozna zwracac uwagi poki ta bron dziala w swkrecie. Moze uda Ci sie otworzyc ten link do poczytania na ten temat : http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 Mozesz tez poszukac innych linkow swiadczacych o tym, jak HAARP klamal i oszukiwal ludzi w sprawie UFO. Staraj sie tez zdobyc ksiazke na ten temat pt. "HAARP bron ostateczna". Jest to juz dosyc stara ksiazka na ten temat, ale jedyna wydana po polsku. Moge Ci tez wyslac moje materialy na ten temat. Napisz na adres: maryla@iinet.net.au

ona jest chora z tym HAARPEM:P bez obrazy oczywiscie, pozdro:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.