Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kamasutra
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

Dobra, wiem, że przerosłam samą siebie i sorry, że na takiej stronie to napisałam, ale co to jest KAMASUTRA??? Bo ja szczerze mówiąc wiem z czym jest związane, ale CO TO jest to nie wiem. Nie bądzcie oburzeni, tylko wytłumaczcie mi to!!!

Kamasutra to zbiór iluśtam (nie wiem ilu) bardzo wymyslnych pozycji sexsualnych, powstało to gdzieś chyba w okolicy Indii (nie mam pojęcia tak sobie zgaduje). Godna uwagi lektura, ale w zastosowaniu praktycznym ciężka sprawa.

Cool, Kamasutra jest bardziej niebezpieczna niż wywoływanie duchów - "Z CYKAMI I PRĄDEM NIE MA ZARTÓW"

Pytanie same w sobie nie pozbawione sensu :-) Kamasutra to przede wszystkim traktat o miłości napisany przez Watsjajanę Mallanagi i nie dotyczy on tylko pozycji sexualnych ale też filozofii szczęśliwego (po)życia, wyboru partnera i wszystkiego co związane ze zmysłowością :-) [%sig%]

aloha! Gino ma racje. to piekne, ze kiedys, gdzies na swiecie wyznawano zasade, ze milosc kobiety i mezczyzny z zawartym w tej milosci zyciem erotycznym nie jest czyms zlym, brudnym, ale wrecz przeciwnie - swietym i pozwalajacym swietosc uzyskac. przeciez nie ma chyba blizszego Bogu doswiadczenia niz zlaczenie plusa z minusem - jin i jan - penisa z wagina. kiedys w rozmowie z moim zaprzyjaznionym lightworkerem padlo stwierdzenie, ze Wszechswiat jest jednym wielkim orgazmem. a kamasutra uczy jak takie doswiadczenia przedluzac, intensyfikowac, czcic. i przede wszystkim jak do nich doprowadzac (flirtowac z kobieta/mezczyzna) poprzez szlachetnosc, milosc i delikatnosc. a nie przez ograbienie wioski i gwalt na mieszkankach, czy "zarywanie dup" na kase (sorry za wulgarismus). btw. ludzie na zachodzie ciagle sa w wiekszosci strasznie ograniczeni jesli chodzi o te sfery. przez wkrecanie dzieciom zeczy w stylu "jak sie bedziesz masturbowal to oslepniesz albo pojdziesz do piekla" i inne pruderyjno-zaślepione propagandy mentalne (np. jedzie sobie wnuczek z babcia tramwajem, kolo nich na kolanach chlopaka siedzi calujaca go dziewczyna. przecietna babcia nie usmiechnie sie do wnuczka i nie wskaze na nich mowiac "patrz jak oni sie pieknie kochaja", ale rzuci kilka krzywych min komentujac to jakims chaselkiem w stylu "dziwka" lub co najwyzej odwroci glowe biednego wnuczatka). rowniez świadomość ludzi na temat orientacji seksualnej jest w naszym kraju po prostu w oplakanym stanie. do dzis dzieciom wkreca sie, ze geje to napakowani kolesie w skorach i marynarskich strojach, a lesbijki to przecpane, bezideowe barachla. przykre to. z powazaniem krzysztof szaman wojturski

Łał, wow, uuu!!!!!! Właśmie o to mi chodziło. To co mówisz jest piękne.!!!!

MAM PROŚBĘ. OD NIEDAWNA MAM SWOJEGO BLOGA. PLIIIIIIIIIS WEJDZCI NA NIEGO I WPISZCIE PARĘ KOMENTÓW. TO TAKA LITTLE REKLAMA... Proszę, nie żądam od was wiele!!! :)

A no i adres: natalia_cool_girl.blog.tenbit.pl

źle wpisałam wcześniej, myślałam, że trzeba wpisać twoje imi, Coolciu, Natusiu kochana. Masz fajne tematy, jak na taka strone...

Spoko. Wchodź tu często, bo widzisz jakie mam zainteresowanie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.