Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
cos dla mnie bardzo dziwnego!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19

Witam was nurtuje mnie pewna rzecz jaka miala miejsce wczorajszego ranka, mianowicie po prawie nie przespanej nocy polozylem sie rano spac ok godz 9.00 i poczulem ze zaraz usne bo tak jakby mialem sklarowany sen, ale nagle galki oczne zaczely bardzo mocno spadac w dol, przed oczami pojawil sie zielony punkcik, w uszach cholerne dzwonienie i gwizd bardzo podobne do silnika samolotu smiglowego, i nagle mowie na serio zaczalem sie unosic i gdy machalem rekoma latalem niczym ptak!!! najciekawsze jest to ze niby wylecialem ze swojego pokoju za okno i chcialem poleciec gdzies dalej, nagle gwizd ustawal a ja czulem ze jakby trace zasieg i nie moge tak daleko odlatywac, mowie wam to bylo niezapomniane przezycie, pozniej probowalem po raz drugi i tez w sumie mi sie udalo. Nalezy podczas praktycznie momentu zasypiania skierowac glalki oczne w dol i napiac miesnie- bo tak u mnie sie to objawilo. Czy mozecie mi powiedziec co to jest i co z tym zrobic?? Dodam ze niestety obraz podczas latania nie byl odzwierciedleniem rzeczywistosci niby wszystko podobne ale nie takie same!!!

Moze dodam jeszcze, ze nie moglem tak samo wzniesc sie ponad jakis poziom, gdyz czulem jakbym tracil zasieg czy tam moc, przerywane dzwonienie, po wybudzeniu pamietalem tak jak i do tej pory wszystko ze szczegolami, zaznaczam ze ani nie bylem pijany, ani nic z podobnych rzeczy, bardzo to dziwne i niesamowicie mnie zaintrygowalo powiem tak: skakalem z bungee na zywo, ale to przezycie wyprzedza wszystko bylo naprawde fantastycznie i nigdy tego nie zapomne, chcialbym zasiegnac waszej opinii co to bylo??? POZDRAWIAM

Według mnie, a było to na pewno to,doświadczyłeś tzw.stanu OOBE(out of the body eperience),czyli mówiąc łatwiej-eksterioryzacji,czyli wyjścia z ciała.Ja też bardzo często to przeżywam,może nie w każdą noc,ale co jakiś czas.Najczęściej rano o ok.4 godzinie.U mnie się to trochę inaczej zaczyna,tzn.budze się i wiem,że to już jest to,moje całe ciało ogarnia pewnego rodzaju wibracja,to dziwne wibrowanie otaczalo całe moje ciało.Powiem szczerze,było przerażające,potem gdy się skupiłam,wibracje stały się delikatniejsze,na chwilę straciłam świadomość i poczułam,że delikatnie się unoszę,dryfuję ponad swym ciałem.Czułam ogromne poczucie wolności i LEKKOŚCI.Czułam,że jestem LEKKA jak piórko.Niestety w odróżnieniu od Ciebie(z tego co piszesz,wnioskuję,że jesteś odważny:))mnie zniszczył STRACH.Bałam się zrobić w tym odmiennym stanie cokolwiek,i przez ten wredny STRACH nigdy nie próbuję przenieść sie w jakieś miejsce,chocby poruszać się po pokoju:(Nie potrafie tego strachu przezwyciężyć,jest okropny.Super,że Ty się tak nie boisz,dzięki temu możesz w trakcie OOBE przeżyć bardzo wiele,osiągnąc bardzo wiele.Możesz rozwijać swoje zdolności,aż będziesz mógł nad tym zapanować w 100%.To jest naprawde Wielki Dar,móc osiągac OOBE.Nie wszyscy to potrafią świadomie(we śnie każdy opuszcza ciało,ale tego nie pamięta po przebudzeniu).Kilka moich rad:nie daj się STRACHOWI,kiedy Cię opanuje;kiedy czujesz,że OOBE przychodzi,byc maksymalnie SKUPIONY,nie rozpraszaj się;najlepiej jest wywołac OOBE w stanie głębokieo relaksu;jesli chcesz szybciej osiągnąć OOBE posłuchaj sobie dzwięków z programu BrainWave Generator ze strony: www.bwgen.com.Ściągnij sobie ten program,jest naprawdę świetny!Zwłaszcza muzyka RELAXATION GENERAL.Polecam!!! [%sig%]

Dzieki serdeczne, poczytalem wlasnie o tym OOBE, kurcze dziwne to zjawisko i powiem szczerze ze wcale mnie strach nie ogarnal wrecz przeciwnie ciekawosc co jest dalej ale tak jak pisze poczulem zmiejszenie dzwieku wlasnie tych wibracji podobnych do dzwieku helikoptera etc.. Musze jednak powiedziec Ci ze ja wcale nie mialem takiego odczucia tzn swojego pokoju, mieszkania, wszystko w okol bylo inne bardziej kolorowe, takie nieswoje a najgorsze jest to ze gdy chcialem poleciec wyzej i dalej po prostu czulem ze nie dam rady byc moze balem sie ze nie trafie z powrotem w to samo miejsce, a wlasnie strasznie mnie boli glowa, szyja i kark, probowalem wejsc w ten stan dzisiejszej nocy ale sie nie udalo byc moze to nie ten czas, kurcze mowilem to moim bliskim, dziewczynie ale jakos nie moga w to uwierzyc, glupio tak:| ciekaw jestem czy ty tez masz wtedy przed oczyma zielone migajace punkty zlewajace sie w jednolita plame, ktora sie rozjasnia i wlasnie wtedy to sie zaczyna, nie umiem tego opisac slowami ale jest to super przezycie, zwlaszcza gdy przychodzi w chwili gdy nic sie o tym nie wie(byc moze dlatego bylem odwazny i ciekawy co to jest) bo wydawalo mi sie ze nie snie ze to jest naprawde tak jakbym mial w sobie silnik antygrawitacyjny tzn ten silnik jest w moim ciele a gdy sie od niego zabardzo oddale zaczyna tracic moc, jak w krotkofalowce:) za moment zobacze co to za programik, dziekuje i pozdrawiam!!

O rane Satine w tym programie jest identyczny dzwiek jaki slyszalem doslownie taki sam nazywa sie Creativity increase 1 kurcze najpierw zgrzyty itp a pozniej taki dziwny delikatny gwizd, dodam ze ten dzwiek pozniej zaczal zanikac im dalej bylem od ciala a nasilac sie gdy do niego wracalem i powracajac do pierwotnego stanu czyli takiego jazgotu!!

Dobra a więc zaczęła się twoja przygoda z obe, przypadkiem ale to chyba nawet lepiej, bo nie masz tej bariery w podświadomości do przełamania. Brak energii powoduje, że dalsze podróże są trochę ciężkie, co nie znaczy że nie można się dołądować. Radze ci wejść na www.astraldynamic.pl Możesz ściągnąć traktat R. Brucea z którego dowiesz się praktycznie większość niezbędnych informacji. narka

Ble ble nie mylcie pls projekcji astralnej z oobe...bo to nie to samo a kolega mial raczej projekcje astralna:)

ja dla mnie to ty klamiesz.

Fajnie ........... ja musiałem spędzić coś koło 3 miesięcy na medytacji, wyciszeniu, technikach relaksacyjnych i poświęcić dużo czasu na doszkalanie się w kolejnych technikach zanim udało mi się obejrzeć moją rękę wyłaniającą się z mojej ręki ;) około 6 miesięcy przed 1 całkowitym odłączeniem , teraz po mniejwięcej 2 latach jestem w stanie pokręcić się po najbliższej okolicy maksymalnie 50-60 metrów ........ i do tego wale nie mogę być pewien czy to nie "sen sterowany" ..... poprostu są ludzie do tego stworzeni i są tacy którzy choćby się ..... to i tak im nie wyjdzie ... [%sig%]

Widzisz Argyle, kurcze to wydaje sie byc snem ale z drugiej strony udalo mi sie wczoraj powtorzyc to uderzenie wibracjami, ale skonczylo sie na strasznym kolataniu serca i brak mi bylo tchu a po drugie juz nie lecialem tak jak za 1 razem tylko czulem ze nie moge sie oderwac od siebie, brrr podle uczucie, nie wiem ale wydaje mi sie ze musi uplynac jakis czas by powtorzyc to samo zdarzenie, ze cos we mnie musi odpoczac, acha wyckret nie klamie bo nei jestem dzieciakiem, ktory chce zwrocic na siebie uwage, po drugie jezeli ty czegos takiego nie miales to nie zabieraj bezsensownie glosu bo nie wiesz o czym pisze!!!

Kolego Ty jestes pod wplywem broni HAARP. Robia z Toba jakies eksperymenty. Uwazaj na siebie i sie nie wysilaj, bo i tak bedzie sie wszystko dzialao tak jak oni beda chcieli. Nie emocjuj sie tym, bo moze Cie spotkac cos zlego. Jak chcesz moje materialy o broni HAARP, to napisz do mnie : maryla@iinet.net.au

Nie no cos Ty bron HaaRP? I ja?? nie mozliwe, zreszta jakos nie chce mi sie wierzyc ze w ogole cos takiego istnieje, nie czuje sie manipulowany przez sily zewnetrze..

Wlasnie o to chodzi, ze nie musisz czuc. Wiekszosci ludzi oni nie daja znac o sobie. To jest bron bezszelestna i niewidoczna. Czasami slyszy sie tylko takie ssssssssyyyy w powietrzu albo kolo uszu. Takie leciutenkie dzwonienie. Bardzo leciutenkie. Trzymaj sie i uwazaj na siebie. Mnie kiedys wyrzucili z lozka jak z katapulty, ale nie upadlam na podloge tylko na jakas powietrzna poduszke, ktora delikatnie posadzila mnie na podlodze. Niesamowite przezycie. Pozdrawiam Cie. Goska

Wiesz ja jakos sam staralem sie dojsc do tego sss, i stukotu, serio nie wydaje mi sie zeby to byla jakas bron, ale z drugiej strony bylo takie leciutenkie dzwonienie, tylko co to jest, bo tak dokladnie to chyba nikt nie wiem, wychodzi na to ze kazdy jest w jakis sposob pod wplywem takiej broni, czy to nie jest przypadkiem przyroda i prawa nia rzadzace???Pozdrawiam Cię

Brak imienia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Sluchaj to nie jest przyroda. Ja wiem, ze jest bardzo trudno w ta bron uwierzyc, ale ona jest naprawde i naprawde dziala w rozny sposob na ludzi. Musisz najpierw w ta bron uwierzyc sam, zeby wiedziec, co Ci jest. Inaczej mozesz skonczyc u psychiatry i na psychotropach. Oni tylko na takich jak Ty czekaja. Na takich jak Ty zarabiaja pieniadze. Ja sie wogole zastanawiam, czy oni z HAARP-em nie wspolpracuja. Mysle, ze wiedza o tej broni. Twoja obrona przed psychiatrami i serwowanymi przez nich lekami, to wiara w to, ze taka bron istnieje naprawde. Zreszta masz podane linki i artykuly o tej broni. Zastanow sie nad tym wszystkim jeszcze raz. Ja Cie nie klame. Ja chce Cie ostrzec. Pamietaj psychotropami moga Cie wykonczyc !!! Przeczytaj wszystkie moje posty jeszcze raz i sie zastanow. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie. Rozmawiaj o tym z najblizszymi. To bardzo wazne.

Jeżeli latałeś to powinno ci sie to powturzyć. A jeżeli miałeś obe to terz. napewno coś to było. bo piszczenie w uszach jest zmianą ciśnienia w organizmie a więc napewno coś to było ale co? Nagraj sobie to kamerą na podczerwien a zobaczysz czy to było obe czy latałeś hihi.

Gwizdy w uszach i urojenia mogą być alarmem o jakiejś chorobie, ale rownie dobrze mogles byc przemeczony!! Jesli cos sie powtorzy, koniecznie napisz!!

Zależy terz od choroby lecz zmiana ciśnienia w organiźmie nie zawsze musi być chorobą. Najlepiej iść do lekarza czy masz wszystko zdrowe jak sie okarze że jesteś zdrowy to kto wie co ci było. Lecz bujna wyobraźnia to jedno a wydarzenie to drugi prawde poznasz sam. :)

U mnie kiedyś było chyba raz OOBE czy LD jak byłem młody przedszkolak. Teraz mam 20 lat i od roku internet i się zainteresowałem zhawiskami paranormalnymi, trafiłem gdzies wcześniej na strony z tematyką OOBE i LD ale nie wiele o tym czytałem jakieś pół roku póżniej zainteresowałem się OOBE i LD szerzej i czytając to próbowałem to wykonać lecz po jakimś miesiącu dałem se spokój z tym ale teraz jak się kłądę i mam zamknięte oczy to zdarzają się błyski tak jak by ktoś fleszem mrygał czy błyskawice. BTW. ostatnio byłem doś mocno wkurzony ze bym cos rozwalił ale jak założyłem słuchawki z presetem ze strony BWGena Schumman Resonance (szum wody i piorunu) to po jakims 10 minutach stres zniknął i się nawet czułem wyciszony i rześki.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.