Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
W CIEMNYCH LASACH
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

ROK TEMU BYŁAM Z KOLEŻANKAMI NA CMENTARZU ŻYDOWSKIM<ZNAJDUJE SIE ON KOLO ZAMKU>.MIALAM WTEDY TROCHE NASRANE W GŁOWIE I ZACZELAM SKAKAC PO TYCH GROBACH!!NIE BAŁAM SIĘ NICZEGO I NIE WIERZYLAM W TAKIE BZDETY JAK MAGIA. NA GROBACH BYLY DZIWNE ZNAKI I COS NA NICH PISALO. PO PEWNYM CZASIE JAK PRÓBOWALAM WEJSC POD GÓRĘ ZACZELO BARDZO MOCNO WIAC I ZACZAL PADAC DESZCZ, BYLO MOKRO WIEC POŚLIZGŁAM SIĘ I ZTURLALAM SIE NA SAM DOL, PO TYM JAK SPADLAM ZNOWU WYSZLO SLONCE.POSZLYSMY ZWIEDZAC DALEJ WESZLAM DO SPALONEGO DOMU<JAKO JEDYNA BO MOJE KOLEZANKI SIE BALY>NAGLE MOJE KOLEZANKI ZACZELY KRZYCZEC I KIEDY ODWROCILAM SIE ZEBY ZOBACZEC CO SIE STALO KOLO MNIE LEZALA DESKA WBITA W ZIEMIE NAFASZEROWANA GWOŹDZIAMI<OKAZALO SIE ZE SPADLA TUZ OBOK MNIE>.WKOŃCU SAMA SIE PRZESTRASZYLAM I ZACZELAM WIAC. W DRODZE DO DOMU SLYSZALAM DZIWNE ODGLOSY OD TEGO MOMENTU ZACZELAM WIERZYC W DUCHY.....

Jaki z tego morał? Nigdy nie skaczcie po grobach.

Brawo!!!!

a co maja do tego ciemne lasy? i czy chciala bys by ktos skakal po twim grobie? ja nie dla tego sie zkremuje:D

Te "dziwne znaki" to zwykłe pismo w języku jidisz.

Przeproś za to co zrobilaś!!!!! jak? powinnaś wiedzieć sama

Głupota.. i tyle, troche szacunku (ewentualnie kultury) trzeba miec

bo to zydowskie groby...:P ale skakac to moze nie powinnas tak jak ja raczej nie powinienem na nie po pijaku sikac:P ale nie wiedzialem ze to groby:P
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.