Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Urok rzucony?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

Mam pytanie. Czy to prawda, że można na kogoś rzucić urok? I czy można temu przeciwdziałać? Od razu powiem ze jestem umiarkowanym sceptykiem co do zdolności niektórych wróżbitów. Ale moja ostatnia wizyta namotała mi trochę i powiem szczerze, że zupełnie nie wiem co o tym myśleć. Dla potrzeb analizy podam szczegóły. Nie robię tego często (2) ale znalazłem ogłoszenie w gazecie poczym na miejscu okazało się ze „wróżka” jest cyganką. Powiem szczerze, że chyba z grzeczności posłuchałem co ma do powiedzenia. Mówiła dużo, prawie wierszem i dosyć oględnie. Praktycznie wszystko co powiedziała można wywnioskować z mojego wyglądu albo przypisać komukolwiek. Jednak jedno nie daje mi spokoju. Powiedziała mi że ktoś rzucił na mnie urok a ona za dopłatą może ten urok zdjąć i od tej pory będzie mi się „dobrze powodzić”. Oczywiście podziękowałem, zapłaciłem ile chciała za poświęcony czas i wyszedłem raczej rozczarowany. Z góry dziękuje wyjaśnienie tematu.

Cyganka prawdę Ci powie ;)) Daj Pan jeszcze dyszkę, a jeszcze coś powiem... o widzę! :) Przyjdź do mnie Darek (też jestem Darek), dasz stówkę, a jeszcze jakiś urok z Ciebie zdejmę - ten, który ta cyganka na Ciebie rzuciła przy okazji ;))

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

"Urok osobisty ściągnę tanio" - Wróżka Helena 0-700 ... ;-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

To może od razu podam numer konta :) Ściągam uroki (i pieniądze), uwalniam z opętań, pęt, sznurów, blokad, nałogów, złych myśli itp. itd. na odległość :) I ściągam długi (w tym karmiczne) :) A Ty Wróżko Heleno, czy ściągasz może... spodnie? ;))

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A simloki ściągasz? ;-) Czasami jak włożę (spodnie) to i ściągnąć pasuje :-P

Wendol bierze 100zł.Ja Ci spuszczę do 89.90zł tylko dzisiaj!!.Dostaniesz jeszcze mały upominek małą laleczkę voodoo ,którą możesz wykorzystać do zabaw...Na pewno one będą pełne emocji...Więc zastanów się...

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/Biznes_1883791.jpg

Ja tu poważnie a Wy się zemnie śmiejecie. Ale prawda że trzeba umieć rozróżnić naciągaczy od ludzi z powołaniem.

darek:
Ja tu poważnie a Wy się zemnie śmiejecie. Ale prawda że trzeba umieć rozróżnić naciągaczy od ludzi z powołaniem.
Naciągacze;D buahaha

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

My się z Ciebie nie śmiejemy, Darku nie odbieraj tego tak. My tylko takie głupie wyrazy twarzy mamy... ;-) A tak poważnie, cyganki chyba mają to we krwi... po cyganić i wyciągnąć z tego jak najwięcej pieniędzy. I powodzić, powodzi Ci się dobrze, więc chyba złych uroków przyklejonych do Ciebie nie ma! :-) Pozdrawiam.

Nie śmiejemy się z Ciebie Darku, tylko tak ogólnie z tej gałęzi przemysłu. Ano niestety - można to wręcz przemysłem nazwać - zwłaszcza, gdy jak zauważyłeś biorą się za to ludzie, którzy tego nie czują. Z niezorientowanych klientów, dla których trochę psychologii i ogólnych, mało konkretnych tekstów jest wręcz objawieniem też się jednak śmiejemy. Ten aspekt sprawy też jednak sam zauważyłeś. Spoko Darek, ale do cyganki chyba już więcej nie pójdziesz i nie dasz się zauroczyć? :) "I śmiech niekiedy może być nauką, Kiedy się z przywar, nie z osób natrząsa; I żart dowcipną przyprawiony sztuką Zbawienny, kiedy szczypie, a nie kąsa, (...)"

ariadna:
I powodzić, powodzi Ci się dobrze, więc chyba złych uroków przyklejonych do Ciebie nie ma! :-)
No własnie nie jest tak do końca, albo ja tego nie zauważam i dlatego szukam podpowiedzi. Stoje na rozdrożu chyba i nie bardzo wiemco dalej. A przez to trace motywacje na codzień. Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz.

darek:
No własnie nie jest tak do końca (...)
Lekki niedosyt jest wskazany. Gorzej jak ten niedosyt przekształca się w jakiś drobny dołek, ten w małą frustracje a potem już leci... Może trzeba wybrać trzecią drogę na rozdroży dwóch dróg? Uroków w to nie mieszajmy, czasami każdy z nas ma ten zły czas... oby jak najrzadziej. Pozdrawiam.

Musi być jakiś motor który będzie napędzał całość. Dyndająca marchewka do której można biec. to motywuje i rozgrzesza. Jakiś czas temu osiągnąłem to o czym marzyłem i kosztowało mnie to rok czasu żeby zdać sobie sprawę że zabrakło mi w życiu celi. Mogę przyjąć że nie był to czas stracony bo czegoś się nauczyłem ale dzisiaj znowu nie wiem co dalej. Lider nie może wyruszyć w drogę nie wiedząc dokąd zmierza. I to mnie naprawdę dobija.

Za tą dyndającą marchewkę, to już Cię lubię :-) (cierpię na przypadłość szybkiego wyobrażania sobie pewnych rzeczy/obrazów i... czasami bywa to kłopotliwe szczególnie, gdy w sprawach wymagających powagi muszę tłamsić to w sobie ;-) wiem, wiem... w pewnym wieku już nie wypada dlatego walczę z tym: od poniedziałku do piątku) A myślałeś może, żeby zajrzeć tak bardzo głęboko w siebie i tam poszukać odpowiedzi, rozwiązania, drogi? Ewentualnie zmienić coś w swoim życiu: pracę, zawód, dziewczynę, miejsce zamieszkania?

Jak już osiągnąłeś to i owo, i nie wiesz co robić dalej, to zacznij pomagać innym - to daje spełnienie i szczęście, a czasem wzruszenia i kochasz wtedy coraz bardziej ludzi i świat.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.