Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Nekrologia Ci odpowie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Na wszystkie trudne pytania polecam nekrologię. (umiejętność czytania nekrologów) - nie należy mylić z nekromancją lub z/i nekrofilią. To bardzo racjonalna wiedza. Dzięki niej można zinterpretować i przewidzieć ludzkie zachowania i postępowanie. Można tez dowiedzieć się kiedy odbędzie się pogrzeb, kto kogo oplakuje. Ba ! Nawet gdzie i kiedy ! Zapraszam do dyskusji mogę również udzielić takich porad.

Pajac

tak to bardzo racjonalne. Chyba nawet za bardzo jak na .www.tajne.org, oraz Forum - Świat tajemnic A poza tym bardzo zabawne panie pajac ;)

Ja się wczoraj nieźle z tego obśmiałem :) Dzisiaj rano, jak jechałem do pracy mi się to przypomniało i śmiałem się w tramwaju :) Niezłe Pajacu :)) Czasem się śmieję, jak czytam posty na ZAKLĘCIACH, a czasem mi ręce opadają.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Pajac probuje cos przekazac :-) przekaz inteligentny z duza dawka ironi,ale wynik bedzie i tak zerowy:D Dobre,dobre tez sie usmialam;-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.