Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
godziny typu 13:13, 20:20
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

Często widze te godziny, na początku to ignorowałam teraz poprostu juz nie daje rady. Zazwyczaj je widze gdy dostaje wiadomosci od znajomych. Często jest ze np mama się mnie pyta która godzina a tam 22:22 . Wstaje rano patrze 07:07. przychodze do domu odpalam komputer 15:15. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie. Ma ktos tak jak ja?

ktoś chce zwrócić twoją uwagę na coś.
emiya:
na początku to ignorowałam teraz poprostu juz nie daje rady
czemu ci to tak przeszkadza to chyba nic złego? Czemu masz z tym problem?

Ja mam taką samą przypadłość jak Ty;).Dla mnie jest to przyjemne,ponieważ wiem ,że ktoś o mnie myśli;).A to już jest coś:)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

U Ciebie godziny, u mnie liczba: 69! Jeno bez skojarzeń proszę - chodzi mi o liczbę! ;-)))

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

tak te godziny to z pewnością pozycje seksualne.Twoje libido domaga się spełnienia ! :-)

Urodziny godziny! Jasny znak, należy otworzyć flaszkę i się napić...

Jest to związane z dopasowaniem energetycznym do czwartej gęstości.Ciało eteryczne a wiec nasze ciało fizyczne w czwartej gęstości podwyższa swoją wibracje co właśnie skutkuje pojawianiem się powtarzających się sytucji w fizycznym świecie i niekoniecznie muszą to być cyfry,ale one najczęściej się pojawiają /ja też tak mam :)/może to być pojawiająca się osoba zawsze w jakiejś sytuacji jaka ciebie dotyczy,jakieś zdarzenie które pojawia się i wygląda na zbieg okoliczności,powtarzające się.W takim momencie zawsze zwiększam świadomośc tego faktu i wraz z powtarzaną afirmacją : -Dopasowanie strefy teraz- wyobrażnią i wolą podwyższam wibracje odczuwając swe ciało energetyczne, co czuje jako delikatne mrowienie. Doprowadza to do obudzenia zmysłów eterycznych które są zablokowane zmysłami fizycznymi,ponieważ skupiamy się tylko na materii która zniekształca odbiór rzeczywistości, a energia jest naszym naturalnym stanem bytu,kto kocha świat fizyczny jest jeszcze raczkującą świadomością :)

akiza@interia.pl

wed212:
kto kocha świat fizyczny jest jeszcze raczkującą świadomością :)
A jaką świadomością Ty jesteś? :) Jesteś tu, ale nie kochasz tego świata? Twoja świadomość się z nim nie utożsamia? O to chodzi? A to Twoja ostatnia tu wizyta? :) Nie kochasz tego i co z tego? Wolisz przeżyć życie/życia będąc "obrażonym"? :) Ja tam to kocham, bo lepiej kochać niż nie kochać - lepiej się wtedy żyje :) Bolesna tu bywa nauka, ale jakże wartościowa; krótka i zabawić się można przy tym trochę :) Nie jesteśmy tu za karę i nie róbmy z siebie męczenników Wed212. OK? Ja mam całe mnóstwo niesamowitych, wielce korzystnych zbiegów okoliczności - jakby wszystko układało się samo w najoptymalniejszy sposób - kiedyś się temu wszystkiemu bardzo dziwiłem, ale przez całe lata tak często mi się takie rzeczy zdarzają, że przywykłem i już się nie dziwię - przyjmuję to po prostu z uśmiechem na ustach, bo to piękne :) Często wychodzę z ciała, a raz nawet zbliżyłem się jakby do Źródła Miłości i zacząłem się w tym roztapiać, łączyć się z tym i tracić swoją świadomość - długo nie wytrzymałem tej ekstazy i jak zaczynałem czuć, że przestaję istnieć, to jednak dotarło do mnie, że mam tu jeszcze coś do zrobienia i przerwałem połączenie, mimo że to tak mocno mnie przyciągało. Miałem też sen, w którym znalazłem się w czymś w rodzaju pałacu, w którym spotkałem się z kimś w rodzaju "Boga". Był z piękną kobietą i chciałem ją poderwać (tak już mam :)) Popatrzyła na mnie z pięknym uśmiechem, ale przekazała mi jednocześnie swoją wyższość i to, że jest z tamtym. A tamten (jakiś Bóg, czy co?) zapytał co tym razem mu przyniosłem - odpowiedziałem, że serce i wtedy on dał mi coś do ręki. Poczułem, że trzymam w dłoni coś wspaniałego - otworzyłem ją i ujrzałem jakiś klucz, a ten "Bóg" powiedział coś takiego: "wróć jak byś zatęsknił". I wtedy się obudziłem :) Badał mnie jakiś spec psychotronik z "Fundacji Feniksa" i przy nim wyszedłem z ciała - skubany to jakoś zobaczył lub wyczuł :) Później mi powiedział, że to prawdopodobnie moje ostatnie wcielenie - przynajmniej na Ziemi. Tak w ogóle to podobno jestem jakimś "wędrowcem". Powiem Ci Wed212, że warunki są tu surowe, ludzie są małostkowi i życie sobie komplikują itp., ale jednocześnie mają duży potencjał i są uroczy, choć bardzo przewidywalni i łatwi do przejrzenia. Jestem tu, bo jestem - taka potrzeba, coś poznaję, uczę się, mam misję itp., ale mimo niedogodności tego świata ma on w sobie coś takiego, że mogę nawet powiedzieć, że go kocham - kocham przyrodę (te cudowne wibracje, gdy otworzysz się np. w lesie w nocy :)), kocham ludzi, kocham to, że jest mi dane tego wszystkiego doświadczać - dziwne to, ale ma jakiś magnetyzm. I te przemiany - szybkie, mocne, dynamiczne - oj będzie się działo! :) Zrozum to i pokochaj, bo inaczej świadczy to o tym, że jesteś raczkującą świadomością :)) Kochaj wszystko - różne światy, różne wymiary i nie stawiaj tego w opozycji, bo przyszłością ludzi jest stworzenie nowej jakości - połączenie tego wszystkiego w jak najoptymalniejszy sposób. Tylko tyle, że nie należy całkowicie zatracać się w materii nie pamiętając o innych formach istnienia - jeśli to miałeś na myśli to OK :D Na przyszłość rozpisz się trochę zamiast stosować uproszczenia i skróty myślowe.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
kocham ludzi
wiedziałam, ze mnie kochasz. i vice wersa ... zapewne kiedys się spotkamy w przestworzach anielskich. Polecam Wam przeczytanie o Emanuelu Swedenborg http://pl.wikipedia.org/wiki/Emanuel_Swedenborg http://www.gnosis.art.pl/e_gnosis/aurea_catena_gnosis/smolen_em_swedenborg.htm

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.