| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Skoro nikt mnie nie chce, sama stworzę ciekawy temat!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
|
Prawie na każdej stronie ktoś mnie atakuje. Mówi: To za poważna strona na wygłupy!!! Być może to prawda, ale ja lubię się dobrze bawić. Głupie było stwierdzenie tej idiotki Jean Grey(jak przypuszczam). W takim razie zadaję pytanie i jestem rządna odpowiedzi!!!!!!!!!!! CZY MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA, NIE JEST ZJAWISKIEM PARANORMALNYM? BO JAK WYTŁUMACZYĆ TO, ŻE KTOŚ NAGLE ZAKOCHUJE SIĘ W KIMŚ, CHOCIAŻ GO W OGÓLE NIE ZNA?! NIE WIE O NIM NIC? Piszcie!
|
|
|
Bez przesady, to jest kierowewane do tego WAMPIRA. Dla wszystkich innych jestem no, w miarę miła. Próbuję. Liczą się dobre chęci:)
|
|
|
Eee tam nie przejmuj sie...... nikt niejest nienormalniejszy o demnie. A z tą miłością to jest tak jak sie zakochasz w Millerze to jest paranormalna i tyle
|
|
|
Też prawda. Ale osobiście gorzej by było, gdybym zakochała się w Lepperze. Albo w Janie Marii!!!! Rokicie:) Ale czemu ty masz być nienormalny? Nie widzę, żebyś był jakiś nieteges! ;)
|
|
|
Oj, Cool, jakich ty słów używasz? Co oznacza: "Nieteges"?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Tzn, jakiś takiś niedorozwój, czy coś takiego. JAK MOŻNA SIĘ ZAKOCHAĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA!!! NIECH WASZE MÓZGI W MÓZGOCZASZCE POPRACUJĄ, BO MÓJ SIĘ WYCZERPAŁ.Za dużo naisałam u Mniejszego. Za dużo mądrości jak na jeden dzień. Nie mogę sięprzemęczać, bo będzie przeciążenie systemu:))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
Skoro mnie prosilas to sie wypowiadam moim zdaniem to o czym piszesz jest jak yeti moze istnieje moze nie.
|
|
|
A ja myśle, że
1. przesadzasz z twoją głupotą, bo dałaś niezły popis o dziurze czrnej więc nie popisuj się tak.
2. miłość od 1. wejrzenia jest możliwa. I tyle.
|
|
|
Dzięki. Ja nie przesadzam ze swoją głupotą, bo raz mi odbija i gadam idiotyzmy, a raz mądre psychologiczne wypowiedzi... To jest sztuka.
|
|
|
Sory ludzie ale zgubiliście Temat . Widzę że Odpowiedzi na pytanie które na początku zostało postawione zaginęło w waszych chorych podświadomych umysłach . Badacze Dziur w głowie ----------- lepić dziury albo spadać , niszczycie ten tmat który wymaga Uwagi , bo pytanie na początku nie jest głupie.
|
|
|
Niektórzy się po prostu czepiają. No, więc PONOWNIE STAWIAM ZNAK ZAPYTANIA przy pytaniu: JAK WYTŁUMACZYĆ TO, ŻE KTOŚ NAGLE ZAKOchujE SIĘ W KIMŚ, CHOCIAŻ GO W OGÓLE NIE ZNA?! NIE WIE O NIM NIC? Piszcie!
|
|
|
aloha!
a slyszalas, droga Cool, o tak zwanych Blizniaczych Plomieniach?
idea jest taka - nasza niesmiertelna dusza przebywajaca w wyzszych wymiarach (ew. we wszystkich na raz) leci sobie radosnie przez nasz kosmosik. nagle widzi ziemie (o - jakie to piekne!) i ma ochote inkarnowac sie w ziemskim ciele by uzyskac materialne doswiadczenia. krazy sobie chwile, i chop - skacze w atmosfere. jednak trafiajac na dualistyczne pole ziemi (tu wszystko ma swe przeciwienstwo) rzozdziela sie na dwie istoty - rozne pod wzgledem osobowosci i predyspozycji - jednakowoż stanowiące jedność - dopelniajace sie. gdy spotykamy ow Plomien (niekoniecznie fizycznie, ja spotykalem Ja we snach) sa to najwspanialsze chwile w naszym zyciu, poniewaz doswiadczamy wtedy Boga - Jednosci. to co napisalem, to oczywiscie tylko "przekroj przez prawde" jak ja to nazywam, wiec potraktujcie to z lekka symbolicznie - nie tylko lewa polkula mozgu, ale i prawa ;)
z szacuneczkiem
krzysztof szaman wojturski
|
|
|
no dobra. wyobraz sobie wiec plonace ognisko. jest jeden plomien. rozgarniasz je na dwie kupki i z tej samej istoty (ogniska) masz dwa plomienie. to nam latwo sobie wyobrazic - bo wiemy czym jst ognisko. ale ani ja, ani Ty, droga Cool, nie wiemy tak do konca, czym jest dusza czlowieka. wiec mozemy poslugiwac sie w "takich" sprawach tylko obrazowymi porownaniami - symbolami takimi jak ten kosmiczny wedrowiec, czy ognisko. a istota symbolu jest to, ze moze byc roznie zrozumiany w zaleznosci od plaszczyzny w jakiej sie go rozpatruje...
szczescia zyczy
krzysztof szaman wojturski
|
|
|
No teraz jest to już jaśniejsze. MAM PROŚBĘ. OD NIEDAWNA MAM SWOJEGO BLOGA. PLIIIIIIIIIS WEJDZCI NA NIEGO I WPISZCIE PARĘ KOMENTÓW. TO TAKA LITTLE REKLAMA... Proszę, nie żądam od was wiele!!! :)
|
|
|
Ja? Looknij na swoje imię "Józia", przemyśl dokładnie, czy napewno dobrze mnie osądziłaś i wróć tu i mi powiedz. Ale bądz pewna, że nie mam zamiaru się z tobą kłócić. Nie mój poziom.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |