Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
smierc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14

nigdy nie umarlam

Ja prawie, jak zobaczyłam nowego faceta od historii.

dusza nie umiera

Dusza zostaje w naszej pamięci

w pamięci? Po oc nam pamięc jak umrzemy:/ Coś koleś chyba ci się pomieszała. Śmierć jest złudzeniem. I tak się kiedys wszyscy spotkamy.

Dusza żyję do puki jest w naszych sercach..ktoś tak kiedyś powiedział.. wiem,że to nie do końca prawda...

To jest prawda. Jeżeli naprawdę kochamy, dusza może żyć w naszej pamięci, jak długo my żyjemy!

jedna zyletka,piec minut i lepsze zycie!!!

to prawda!!!ale dlaczego lepsze zycie??

Witam Wenus!a zasytanawiałaœ sie kiedys jakie by było życie bez Ciebie?? Jesli ktoœ ma dosc tego życia to dlaczego ma sie meczyc?! i tak jak bedzie chciał to to zrobi nikt go od tego pomysłu nie odciagnie!!To nie jest rozwišzanie ale co ci da rozmowa zmama czy psycholegiem oni ci nie rozwiża problemow!!

Spotkalem medrca i pytam: czy boisz sie smierci ?..... nie - bo nie spotkam smierci ! Poki ja jestem smierci nie ma , a gdy smierc przyjdzie - to mnie już nie ma !.....

Goœka, masz rodzine?

Zycie jest piekne poki trwa, raz jest lepiej raz gorzej, ale jest. A co maja powiedziec ci ktorzy nie mieli szansy by dozyc. Nic bo juz ich nie ma. I nigdy wiecej nie bedzie. Mamy szanse jedna z niewielu . Zycie. Szanujmy je poki trwa.

ale cišgle zadajemy sobie pytanie co będzie jak nas ne będzie?niby nic ale
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.