Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
widzialem na niebie (nei mowie ze to ufo)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

w te wakacje widzialem okolo 4-5 razy coś dziwnego na nocnym niebie. nigdy w poprzednie wakacje tego nie zaobserwowalem. tylko w te wakacje. wyglądalo to tak: na niebie nagle pojawia się coś świecącego wielkości okolo 4 albo i więcej gwiazd polarnym razem zbitych w kupę ( wyobrazcie sobie) potem powoli zaczyna się przemieszczać w bok, i jednocześnie zmniejsza rozmiary. najpierw bardzo wolno, potem już szybciej (przypominam ze w bok i wogole nie jest podobne do spadającej gwiazdy) robi sieę coraz mniejsze aż w końcu jest takie male ze wogole nie widać. co to jest?

Nie wiem :D

to superman:)

tez kiedyś coś takiego widzialam. i też w wakacje ,ale tylko raz. Podejrzewałam ,że to NOL...

to moglo byc cokolwiek,ale i tak wierze w ufo.............

Prawdopodobnie widziałeś międzynarodową stację kosmiczną. Od czasu do czasu widać ją nad Polską. Ma wielkość dużej planety. Jest dobrze widoczna dzięki rozmiarom potężnych baterii słonecznych. Pozdrawiam

widziałam prawdopodobnie to samo co Ty.świeciło jasnym światłem i przemieszczało się w bok.leciało powoli a potem zniknęło.też zastanawia mnie co to było.pozdrawiam

To był samolot albo ociągająca sie spadająca gwiazda:/ Kto wie...nie wierzę w Ufo...moze w jakieś życie poza ziemią, ale niegroźne dla nas...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.