Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Bardzo Realistyczne sny
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

CZasami zdażają mi się sny tak realistyczne , że jak się obudze to się długo zastanawiam czy w tym czasie napewno byłem w łóżku a może na serio byłem w miejscu które mi się śniło. Chodzi tu przede wszystkim o uczucie np zimna ., gorąca powiew wiatru na skórze albo zmęczenie.Może to po prostu mózg tak jest zaabsorbowany tym snem że wywołuje te odczucia, których w czasie snu nie odczuwamy>

Twoje sny wkrótce się spełnią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi się zdarzają przebłyski.To coś takiego , że widzę coś w śnie a potem to się dzieje co do joty.Jak by kiedyś to już bylo.Jak by świat toczyl której koło.

moze i to bedzie smieszne..ale coz. Mi siekiedys snilo ze umialam czarowac. Gdy rano sie obudzilam machalam reka w rozne strony wierzac ze to bylo naprawde. Ja czesto przez sen mam wrazenie ze np. wiatr wieje... =P Tylko nie mylcie tegoz DEJA VU, bo to co innego...

mi sie juz nie raz sny spelnialy... takie glupie drobne rzeczy ale jednak... widzialem w snach rzeczy i zdarzenia dokladnie takie same jakie potem mialy miejsce...

moje sny są straszne i sie spełniają....

A co powiecie na takie sny które ja często mam. W stylu gdy spadam w przepaśc ,czuje napór i świst powietrza , a w momencie zetkniecia z Ziemią ,bardzo krótki ale cholernie dotkliwy ból??? Wiem co to znaczy miec takie realistyfczne sny :/

A ja uwielbiam latać we śnie... Extra! i normalnie czujecie powietrze.. i opor powietrza..
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.