| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Powtarzanie się tych samych snów | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
|
Nie wiem Jak Wy ale ja mam czasami Takie same sny. Niektóre śniły już mi się 4 razy a niektóre nawet 6. W sumie nie są identyczne różnią się tylko nic nie znaczącymi detalami. A może to po prostu Deja Vu , może wydawało mi się że to mi się śni któryś raz.
|
|
|
pierwszy raz sie z takim czyms spotykam.. interesujace. nie wiem czym to jest spowodowane... moz eto ma za zadanie CIe ostrzec ... nie patrzyles do sennika co to znaczy?
|
|
|
może to tylko odtwarzanie projekcji sennych,które zostały po pierwszym razie ,zapisane gdzieś w przestrzeni [pamięć]?-tak to chyba pamięć .Być może się mylę ,lecz mam tego rodzaju doświadczenia z dokładnie odtworzonym snem .
|
|
|
Byłem w wojsku dawno temu ale co jakiś czas śni mi się jakby dalszy ciąg wydarzeń. Wszystko jest związane z moim wcześniejszym pobytem.
|
|
|
a mnie wkurza jak sni mi sie cos co juz wczesniej sie snilo,tez mam takie przypadki.
|
|
|
ja już tu na forum pisałam, że mi też często powtarzają sie sny, ciągle to samo miejsce, ten sam motyw, może minimalnie różniąca sie tematyka, ale ogólnie rzecz biorąc to samo, to mi sie śni cyklicznie, kiedyś notorycznie śniły mi sie dzieci, tory, pociągi i tak przez jakieś 2, 3 miesiące, teraz śni mi sie niemal cały czas olbrzymi sklep, drzewa. Ciekawe co będzie następne...? Pozdrawiam
|
|
|
mi tez sie zdazalo 4 snic ten sam sen. nie wiem od czego to zalezy. wiem ze jak chcfe miec jakis sen to duzo o nim mysle. gdy spie moja podswiadomosc podsuwa mi go i po sprawie. z tym ze raz mi sie zdazylo przewidziec przyszlosc ale o tym nie bede pisal. moze nie powinienes jesc na noc?
|
|
|
A co tak wlasciwie sie sni koledze bo to jest istotne a nie ile razy ::))
|
|
|
Mnie się wydaję, że ma to związek z głebokimi przeżyciami, które zostają nam podświadomie w pamięci.
{pozdro dla tych, którzy mnie odmienili}
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |