Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

I duch i demon moze zabic! Duch coz nie posiada ciala ale zawsze jest cos takiego jak opetanie a do czego prowadzi opetanie do smierci! DUCH jak najbardziej moze zabic a to co kazdy mowi ze nie to sobie tlumaczy bo sie boi!

Azazel:
DUCH jak najbardziej moze zabic a to co kazdy mowi ze nie to sobie tlumaczy bo sie boi!
Rozumiem, że się nie boisz.

Wilk to nie był sen, ponieważ ja pamietam wszystko. Byłam u psychologa w tej sprawie, ponieważ bałam sie bać i rodzice postanowili, ze msuzę isć ,a rozmowę, i lekrarz mi oœwiadczył, że to był stan klinicznej œmierci. Co teraz powiesz, jeœli specjalista mi powiedział, że mogło to sie skończyć gorzej?? No nadal uważasz, ze to był tylk osen??

http://r1.bloodwars.interia.pl/r.php?r=177332

DarkDiablicka:
No nadal uważasz, ze to był tylk osen??
Sama powiedziałaœ, że to był sen. Mimo wszystko to, co widziałas to wytwór twojej wyobraŸni.

Azazel:
I duch i demon moze zabic!
fakt
Azazel:
do czego prowadzi opetanie do smierci!
hehehe niekoniecznie ;] sen, kosa, œmierć? hehehe nie żartuj sobie z tymi sredniowiecznymi stereotypami i wizerunkami œmierci ;] zwykły sen reakcja podœwiadomoœci ;]

Azazel ma rację. Rozmawiałam kiedyœ z egzorcystš(genialny pomysł wychowawczyni ,zeby z nim przeprowadzić wywiad). I powiedział, ze opętanie może zakończyć się œmierciš. A jeœli bawimy sie w tarota, czy tak zwane wywoływanie duchów to tym bardziej mozemy zostać opętani. A ja od kiedy nosze medalik z Matka Boska Œmierć ani razu więcej do mnie nie przyszła. Ani żadne inne straszne coœ.

zaczynam tesknic za Natx ;/

no coz czy opetanie prowadzi do smierci? moze ale wedlug mnie niewsyztskie opetania koncza sie smiercia. jedyny lek to egzorcyzmy chodz i te sa smiertelne ;]. wywolanie duchow nie zawsze konczy sie opetaniem mimo iz czasami slyszymy dziwne glosy szmery szepty widzimy postacie to tak naprawde nasz strach kryjacy sie w podswiadomosci ;]

BlackDeath:
czasami slyszymy dziwne glosy szmery szepty widzimy postacie to tak naprawde nasz strach kryjacy sie w podswiadomosci ;]
A moze rozszerzamy swoja percepcje ? jakkolwiek. Strach nie jest czlowiekowi w niczym potrzebny ;) Odnosnie opetan to sklaniam sie do prostej interpretacji wplywu podswiadomosci na swiadomosc.

Tylko człowiek głupi niczego sie nei boi. Bo uważa, ze jest super i wogóle. A to nie prawda. KAżdy sie czegoœ boi, jeden mniej drugi więcej, wieć Idiota, zastanów sie co piszesz, zanim to umieœcisz na forum, bo widze, ze sie wszystkich wkoło czepiasz tylko nie siebie. (Normalnie nie krytykuje ludzi, ale jeœli ktoœ mni uważa za gorszego od siebie to mnei szlag trafia)

Zlotko, starch ogranicza. Nie czepiam sie Twojej osoby, po prostu to co piszesz jest infantylne. Wolnosc wypowiedzi jest prawda ?

Idiota:
jakkolwiek. Strach nie jest czlowiekowi w niczym potrzebny ;)
hmm... ja bym powiedzial ze jest potrzebny miedzy innymi dlatego ze strach powoduje stres co przyczynia sie do wydzielania adrenaliny ;] ja jesli wygram ze strachem czuje sie bardziej dowartosciowany i daje mi sile na wiecej ;]

mam pytanko ile osob jest potrzebnych do wywolania ducha? ;] sam chce to zrobic.. ale bedzie wiksa ;]

Do seansu potrzebujemy od 2 do 5 ludzi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.