Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
M I B
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15

Co myslice nia ten temat? Prawda czy fikcja? Kim oni sa i skoro potrafia wymazywac wspomnienia to czemu niektoorzy ludzie pamietaja ze ich widzieli?

oczywiscie chodzi mi o facetow w czerni...

z inej beczki... ciekawi mnie ze np. szraki przy wzieciach kasuja wspomnienia... a nie kapna sie zeby cofnac zegarki ofiar ( to ma byc ta "lepsza forma zycia'':P:P),

Qwe - MiB'y wymazują wspomnienia tylko w durnowatych filmach z USA. Poczytaj trochę zamiast siedzieć przed telewizorem. Master16 - A po kiego wała mieli by to robić? Jakby ci się godzina na zegarku nie zgadzała to jeszcze bardziej byś sie zastanawiał dlaczego nie pamiętasz tej godziny która ci uciekła. Czas musi się zgadzać.

Troche mnie nie bylo :P Delta-kiedys czytalem o ze moga wymazywac wspomnienia i nie pisze tego na podstawie filmu. BTW. Zamiast upominac innych wypowiedz sie na temat. Szanuje zdanie innych osob daltego postaram sie nie pyskowac. :) THX

Zastanawiam się czy MIBy to takie nasze Bolki ? [%sig%]

Qwe~wiem jak trudno jest nie pyskować. Sama ledwo co wytrzymuję, ale mi się udaje dzięki WAM! I dzięki TEJ STRONIE!!!!!!No dobra, przesadziłam:D Animus~Chyba masz rację. Popatrzmy na ich wygląd: -jeden jest wysoki i chydy i ma czarne włosy(zgadza się w obu przypadkach) -drugi jest niski i łysy(zgadza się w obu przypadkach). MIB mieli jakieś tam dziewczyny, czy narzeczone, a Bolek i Lolek też mieli Tosię, czy coś takiego. Zważywszy na powyższe stwierdzam, że MIB w ogóle nie są do siebie podobni, bo najważniejszym wątkiem w MIB jest wysysanie pamięci, a w B i L najwyżej wysysanie sobie rzeczy nawzajem. {pozdro dla wszystkich, którzy mnie odmienili}

Nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy ? „Bolki” czyli pojawiające się przy „wizytach” androidy. Pewnie słyszeliście wyglądają podobnie. [%sig%]

A tam, małą różnica. Mój intelekt się dopiero rozwija.:)))))

podobno MIB-y to kosmici ktorzy chce utzrymac prawde w takemincy, bo chyba nie rzadowi agenci bo by z siebie takich kretunoow nie robili.Kretynow bo podobno podczas spotkan z nimi nie rzadko zadaja strasznie =, poprostu "glupie" pytania typu "jak jest pani zbudowana?". Gdzis czytale mtez ze podczas jedneg ospotkania MIB poczestowany galaretka proobowal ja wypic :/ ale zonk ;p

Sorry za ortografie ale się bardzo śpieszyłem i na dodatek mam dysortografie :P

Qwe > Sporo czytałem o MIBach i UFO. ANI RAZU nie spotkałem się z przypadkiem wymazywania przez nich wspomnień (może po prostu bardzo skutecznie je wymazują więc nikt nie ma możliwości o tym opowiedzieć, hehehe...). Jeżeli się pojawiają to przeważnie po to żeby zastraszyć ludzi (przy czym grożenie wymazaniem pamięci to też forma zastraszenia). Co do ich dziwnego zachowania i ew. pochodzenia - MIBy dzieli się na kilka "kategorii". Ci najbardziej ludzcy mogą być po prostu agentami tajnych służb. Ci nieludzcy, dziwnie wyglądający, zadający głupie pytania to zdecydowanie nie ludzie.

No właśnie, jak nie ludzie to kto? A co do groźb to z tego co wiem to chyba rzadko je spełniają.Czemu?Chcą zastraszyć ludzi jak najmniejszym wysiłkiem nie "bawiąc" się w ich spełnianie?

Kto? Odpowiedź jest chyba oczywista... Co do gróźb to czasem spełniają się niektóre, dotyczące otoczenia osoby zastraszanej (np. rodziny, pracy itp.) - chodzi o pogłębienie strachu.

A czy sie przypadkiem za duzo filmow nie naoglądales??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.