|
|
ok szanowni Panstwo.. mam problem ze swoim pc, jest to cos czego nie mialem wczesniej, a jak nam wiadomo problemy w nasych pc nigdy sie nie powtarzaja, co dzien to nowy i inny, ale ten przerasta moja wiedze o tym wszystkim:]... ok koniec wstepu..
Chodzi o to ze testujac DirectDraw z D'xa 9.0c ( nawet z 8.0, 9.0 ) test NIEpelnoekranowy przebiega OK, i przechodzi, ale jesli Dx zaczyna testowac DD ( directdraw) w pelno ekranowym to komp mi sie automatycznie zawiesza, niech mi ktos powie czym to jest spowodowane.
Zmienialem czestotliwosc odswierzania, bo myslalem ze to moze to, w dx'ie na 60hz taka jaka mam domyslna, zmienialem sterowniki od graficznej, robilem doslownie wszystko, i za nic nie moge sie dowiedziec jak mam zrobic tak aby mi wszystko chodzilo. najlepsze jest to ze wssystkie programy okienkowe chodza mi normalnie, ale jesli chodzi o wlaczenei jakiejs gry to od razu sie zacina, albo jest menu i zacina sie po kliknieciu na jakas ikonke eg: Opcje. I koniec. Reset, i od poczatku.
Tylko jeszcze jedna uwaga, wszystko jest dobrze dopoty, dopoki nie zainstaluje neostrady, po instalacji neostrady wlasnie zaczyna sie wszsytko sypac, moze to byc tym spowodowane? czy pakiet instalacyjny neostrady moze zamienic jakies pliki systemowe? przez co moga mi nie chodzic gierki w trybie FullScreen?
jesli wiecie co moze byc tego przyczyna piszcie na maila lub tutaj, za wszstkie wskazowki z gory dziekuje:]
|