Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
demony lub servitory
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Mam takie pytanie jak dowiedzieć się kto atakuje servitorami lub demonami.... Z początku myślałem że 1 przypadek to był sen a teraz wiem że oby dwa to ataki : 1.Czułem jak coś chce we mnie wejść 2.Czułem jak coś chce mnie wyciągnąć z ciała W oby dwóch przypadkach odczuwałem złe moce.... I teraz pytanka: 1.Jak dowiedzieć się kto nasłał to coś na mnie 2.Czy to coś może czychać aż opuszcze ciało? 3.Czy zostało po przegrenej próbie zniszczone? Bo w oby dwóch przypadkach mi Anioł pomógł...

Może idz do psychiatry? Nie ma żadnych duchów i innych bzdur. Jeżeli coś widziałeś to było to wytwór twojej wyobraźni. Cześć

ha! widze ze ubogi jestes jak nie wiesz o ich istnieniu.... A pozatym nie widziałem a czułem tylko obecnośc jak już !

3 wiesz jesteś debilem i tyle no comments poczytaj troche fachowej literatury na ten temat to pogadamy ignorancie.

nightwalkers a teraz do Ciebie. Czy ty przypadkiem nie próbowałeś wzywać duchów sam ?? Może zrobiłeś to całkiem nieświadomie, lub rzeczywiście któś nasłał to na Ciebie. Tego raczej trudno się dowiedzieć lecz możesz zapytać jeśli jeszcze raz do Ciebie przyjdzie. Aha a oto recepta jak takie coś odstraszyć. Co prawda niesprawdzona pochodzi z tekstów z Qmran. Prawą rękę należy skierować w strone demona":"Patrz Leviatan ! Mój Bóg, którego czczę, potrafi mnie przed twoją ręką i przed twoim ogniem uratować". Następnie siedem razy krzyknąć w jego stronę"Adonay! Znikaj Leviatanie" To tyle.:) Oryginalne tłumaczenie "Poskromienia Piekła" napisanego przez Króla Salomona.:)

Lones wiesz jesteś debilem i tyle no comments poczytaj troche fachowej literatury na ten temat to pogadamy ignorancie

Witam ! Lones dzieki moze sie kiedys przyda....:) A co do duchów to nie wzywałem....to tak samo sie stało..

Dobrze jest czasem stanąć z boku ,może lepiej widać [inaczej] .Czyli ,-kto nie wierzy w duchy ,ten nie wierzy w Dobro ,czy zło ,czyli w Boga ,albo w [opozycję] -złego ducha .Chyba można po małym zastanowieniu ,stwierdzić że sam proces myślenia odnosi się [jednak] do procesu niematerialnego [duchowego] ,czyli sama inteligencja jest pozamaterialna ,nawet zawodowy fizyk ,-prędzej czy póżniej -zetknie się z czynnikiem sprawczym [fizycznego pola] dlaczego? -mianowicie dlatego że aby powstała jakakolwiek materialna cząsteczka ,to musi zaistnieć wpierw [poza czasem i polem] informacja o owej cząsteczce [informacja niematerialna] -czyli [duchowa].Nie jestem fanatykiem jakiejkolwiek religii ,lecz cała materia w kosmosie [nieskończonym] jest [wynikiem] bądż ,jak kto woli nazwać [wolą] -czynnika sprawczego ,który ponad wszelką wątpliwość jest ponadczasowy ,a napewno do tego inteligentny. być może się mylę ,ale mi to pasuje-[ponadczasowa inteligencja]-przyczyna pola, no i duchy istnieją dobre i złe a o tym jak je nazwiemy zależy nasz światopogląd -jednak coś takiego jak opisują [różne religie ] istnieje.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.