Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kogo Bush zaatakuje po wygranych wyborach?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Stawiam na IRAN.

Ja też.

ja oczywiście też. Cieszę się że można spotkać (chociaż na necie) mądrych ludzi pozdrawiam serdecznie wszystkich dociekliwych. Iran był tak naprawdę oczkiem w głowie USA już przed inwazja na IRAK i AFGANISTAN ale realizacja działań wojskowych przebiega sukcesywnie krok po kroku...od najsłabszego bezbronnego Afganistanu do lokalnego mocarstwa ropą i gazem płynącego... Myslę że CI którzy planują AKCJĘ IRAN doskonale zdają sobie sprawę że dojdzie do eskalacji konfliktu na niespotykaną skalę OD 1945 roku, z użyciem BMR przez IZRAEL, IRAN (jeśli będzie ją posiadał)I BYDŹ MOŻE USA. Wymieniłem IZRAEL bo sądzę że oprócz tego,że na szczeblu rządowym (skrajna prawica) kraj ten dązy do działań wojskowych wymierzonych w IRAN to przede wszystkim stanie się ofiarą wrzechmocnego AMERYKAŃSKO IZRAELSKIEGO superlobby wojskowo-naftowego. PROBLEM POLEGA JEDYNIE NA TYM ABY ŚWIATOWA OPNIA PUBLICZNA MOGŁA TE STRASZLIWE ZBRONIE STRAWIĆ....a więc czyżby...powtórka z 11 WRZESNIA??........czy ponownie zaserwują nam coś co oszołomi nasze umysły, zahipnotyzuje i sprawi że w zdezorientowani i przerażeni zaakceptujemy zbrodnie w wykonaniu USA I IZRAELA??? ..................NO TO MOŻE RZYM??? WATYKAN....CENTRUM CHRZEŚCIJAŃSTWA????GŁOWA KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO???......................CO MOGLOBY SPRAWIĆ ŻE WIĘKSZOŚĆ SPOŁECZEŃSTWA ZNIENAWIDZI ŚWIAT ARABSKI????... UWIERZCIE MI... SĄ OBECNIE PRZY WŁADZY LUDZIE KTÓRZY GOTOWI SĄ GOTOWI SPREPAROWAĆ ZAMACHY KTÓRE POCHŁONA TYSIACE OFIAR (...ACH, TEN 11 WRZESNIA...)DLA REALIZACJI SWOICH PLANÓW PS. CZY WIECIE ŻE AL-KAIDA JEST MARIONETKA SŁUŻB SPECJALNYCH W RĘKACH CIA I MOSSADU?? DLA WSZYSTKICH O OTWARTYCH GŁOWKACH.. http://orient.art.pl/ http://www.lepszyswiat.home.pl/index.php- to polecam szczególnie... pozdrawim wszystich odwiedzajacyh to forum!!

stawiam na Koree,dlaczego? bo piłeczka nie zostanie odbita,-to bezpieczna demonstracja [polityczna]

Hmm co do tej Korei to ja nie był bym taki pewny. Wiadomo że Kim Dzong Ill to typowy fanatyczny komunista. A chyba wojny nuklernej nikt z nas by nie chciał. Przecież już tak blisko było przy konflikcie kubańskim. Moim zdaniem gdy w Korei umrze Kim Dzong Ill i jemu podobni to znaczy z jego pokolenia wszystko się zmieni. Hmm Iran jest już chyba bardziej prawdopodobny. Nie zapominajmy jeszcze o Syrii.

Pablo a co do preparowania zamachów to wydaje mi się że przodownictwo ma w tej chwili Rosja :D

do Lonesa Myśle że im większa potęga tym bardziej rozbudowane tajne służby, dlatego wydaje mi się że USA mają największe możliwości zorganizowania zamachu...jak na wtc i pentagon...

Iran z pewnoscia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.