| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| redaktor[współpraca] | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
|
Witam!
Poszukuje redaktorów do portalu ezoterycznego , lub kogoś kto pozwoli zamieścić swój art... Jesli ktoś chce więcej szczegołów to pisać...
Ps portal ma już dobre forum tzw długo już forum jest i popularne...
Zapraszam do współpracy
|
|
|
adres forum to www.ezo.webd.pl/forum a portalu www.ezo.webd.pl
|
|
|
Strona zapowiada się fajnie, forum też fajne.
Ps. Przeczytałem posta na temat przejęcia ciała podaczas obe i nie jest to możli, a dlaczego to już napisze na twoim forum :D
|
|
|
thx
Simonus no to może chcesz jakieś arty pisać ?? ;)
Ja narazie nie mam jeszcze takiej dużej wiedzy aby pisać dużo artów ale jesli "chwyce" jakąś wene to pisze..
|
|
|
Przejęcie ciała [chwilowe] jest jednak możliwe przez innego ducha,czasem nazywa się to nawiedzeniem -z czym chyba się spotkaliśmy w literaturze .Sam fakt seansów egzorcystycznych mówi za siebie .Schizofrenia jest rozdwojeniem ,[raczej utworzeniem następnej] jażni w jednym ciele -jest to patologia ,i często prowadzi do uszkodzenia wegetatywnego układu nerwowego człowieka ,co w ostateczności powoduje śmierć fizyczną Ciała .Schizofrenia jest bardzo podobna [objawowo] do nawiedzenia lecz to nie to samo.Po poddaniu egzorcyzmowi,-ciała ,osoby nawiedzonej innym bytem-może nastąpić całkowite [uwolnienie]od intruza,co nie występpuje przy schizofrenii.Schizofrenia jest patologią zdrowia psychicznego ,natomiast tzw. nawiedzenie przez inny[ byt ]-może być wypadkiem lub przypadkiem ,najczęściej u osób zajmujących się spirytyzmem ,lecz nie jest to regułom.
Takie to jest moje widzenie owego tematu,-być może się mylę .
Inteligentnym jest każdy kto zdaje sobie sprawę ze swej niewiedzy.
|
|
|
Raczej nie zdarza się podczas OBE -może i się nie zdarza podczas OBE ,-lecz kiedy ktoś w stan OBE wprowadza się przy pomocy środków psychotropowych [a są i tacy ] to może się zdarzyć coś bardzo niedobrego a nawet tragicznago-coś o tym słyszałem .Tyczy się to zawsze bytów [negatywnych]-podobnie jak w [wypadkach] przy spirytyżmie.Wiem że przeciętny umysł człowieka -jest zdolny sam stworzyć [larwę zazwyczaj negatywną] i spowodować negatywne skutki w psychice innej osoby,posługują się tą metodą [znawcy] tzw.-czarnej magii.Afrykańscy [czarownicy] byli i są w tych [procesach] mistrzami-,jednak i oni [pomagają sobie] roślinnymi środkami psychotropowymi ,.. Jest w tych praktykach cechą wspólną to że owe energie [inteligentne] są raczej kierowane w niecnych celach,podobnie jak u świeckich czarownic,-tzw.- [heksy].Tu dodam że Polska przedwojenna Heksa potrafiła zabić sztukę dorodnego bydła domowego ,albo unicestwić stadko domowego ptactwa,i nie tylko.Dziś takich Polskich czarownic jest już niewiele ,ale są > Piszę o tym ,bo zawsze mnie bardzo interesowało jakimi energiami one umieją [władać] jak dotąd -postrzegając ten wątek w świetle fizyki pola,- to nie powinien on mieć miejsca ,lecz jednak owe praktyki są faktem i dlatego to jest cholernie ciekawe.
Inteligentnym jest każdy- kto zdaje sobie sprawe ze swej niewiedzy.
|
|
|
Nie koniecznie Master ,po prostu interesuje się fizyką pola ,-jest tam sporo miejsca na te tajemnicze [sprawy].Również [siedzę] w radiestezji ponad 20 lat i się różnym sprawom przyglądam ,lecz nie jestem fanatykiem ,bo to wypatrza drobnostkową analizę -nie koniecznie trafną ,zaś samo zajmowanie się tymi tematami jest dość ciekawym zajęciem -to chyba sam przyznasz.
pozdrówka
|
|
|
dzieki
A propo czy może jest tutaj ktoś kto by mógł mi pomuc w podróżach astralnych tzw pomógł by mi wyjść z ciała....bo wiem że to jest możliwe tylko niewiem czy ktoś się tego podejmie
|
|
|
A nie lepiej samemu popracować nad projekcją??
Co ci z tego, że ktoś przyjdzie i wyciągnie mnie z ciała?
Przecież za każdym razem nie będziesz go prosił o wyciaganie z ciała.
Może i jest możliwe wyciaganie z ciała, ja jeszcze nikogo nie wyciągnąłem.
Poza tym dochodzi czynnik strachu tak, który jest u każdego, ja też miałem.
Załóżmy, że wpadam do ciebie zaczynam cie ciągnąć za astralne nogi, zaczynają się wibracje, dla początkującego uczucie jakbyś umierał. Do tego czyjaś obecność tylko cie niepokoi, to ciągnięcie za nogi jest przeraźliwe.
Wyszłoby na to, że opierałbyś się z całych sił :D.
Więc powodzenia w ćwiczeniach. Dodam, że musiałem około roku ćwiczyć, żeby mieć jakiąś projekcje. A i dalej po 3 latach nie potrafie mieć na zawołanie :D
(Oczywiście, paraliż wibracje męczyły już w 1 tygodniu ćwiczeń, jednak strach za duży)
narka
|
|
|
Ja bym się nie opierał pod warunkiem że by to było już ustalone ja jakiś dzień/noc i nie wyczułbym złych mocy...[bo już raz tak miałem]
A raz mi udało się wyjść z ciała tylko że to było przez ld i nawet jak ktoś by mi pomugł osiągnąć ld już bym sobie wyszedł z ciała......
A jest to kluczowe iż zawsze razniej z kimś [mniejszy strach itd] a pozatym wtedy pogadałbym z opiekunem i nie było by problemu w kolejnych wyjściach...
|
|
|
Raz podjełem prubę wyciągnięcia z ciała ,mimo mych wysiłków i wyciągnięcia prawie całej postaci,to jednak nie szło wyciągnąć głowy z [głowy] osoby śpiącej,przy czym owa osoba nic nie odczuła ,nic nie pamiętała .Nie uzgadniałem z tą osobą tego wcześniej-przyznaję .
nightwalkers-skoro masz doświadczenia z LD ,to dojdż w LD do rutyny a wtedy wyjdziesz sobie z ciała ,bez czyjejś pomocy.
Osobiście sądze że wyciągnięcie kogoś z ciała jest znacznie trudniejsze niż [nawet długa] nauka wychodzenia samemu.
pozdrówka
|
|
|
Tylko że niestety rzadko mam ld i nie wiem jak wywołać....
A nie można np pogadać z Aniołem jakiejś oosby i powiedzieć żeby On wyciągnoł ?? ;)
|
|
|
nightwalkers ,-Pogadaj z własną [nadświadomością]-jest w [tym] pewna filozofia a nawet więcej.
Zacznij od relaksu ,może naucz się medytacji [biernej],Medytacja bierna -to coś w rodzaju skanowania połączeń informacyjnych między złożonością poaświadomości ,świadomości i nadświadomości.Podam przykład-wegetatywny układ nerwowy odpowiada między innymi za pracę wszystkich organów wewnętrznych jak praca serca ,skomplikowana [obróbka] paliwowa [trawienie] samoregulacja żrenic,itp.zaś świadomość jest intelektualnym przejawem danego indywiduum [człowieka] natomiast nadświadomość tyczy się wartości duchowych -jest miejscem powstawania twórczych myśli ,uzdolnień tzw. parapsychicznych,jest łącznikiem z [praprzyczynom] -nazywanom ,nawet Bogiem.
sorki za ort. powodzenia
pozdrówka
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |