Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wiem ze to ja sama sciagam na siebie wszystkie nieszczescia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

wiem ze to ja sama sciagam na siebie wszystkie nieszczescia i tak tez bylo i tym razem, poznalam mezczyzne starszego ode mnie o 7 lat i sie w nim zakochalam, było dokladnie jak sobie wymarzylam jak z bajki i koniec taki jak tez przewidzialam ze kazdy facet to dran i predzej czy pozniej cie zrani i zgodnie z moimi przekonaniami tak tez sie stalo bo po byciu z nim w zwiazku przez 8 miesiecy i wspolnym mieszkaniu odkrylam ze to nie jest facet dla mnie oszukal mnie raz i nie wybacze mu tego rozstalam sie z nim juz okolo 4 miesiecy nie jestesmy razem lecz wciaz nie moge o nim przestac myslec a konkretnie to nie ja mysle tylko kazdej nocy mam sny z jego udzialem i nie mam na to wplywu ostatni sen ktory pamietam: on stal nago obok niego w jego koszuli kobieta piekna i jej dziecko a on jak mnie zobaczyl krzyczal ze tak jest draniem a ja czulam ze pomimo wszystko mnie kocha i rozpacza strasznie. ja nie chce do niego wrocic chce tylko uwolnic sie od snow z jego udzialem czy moze ktos wie jak zasugerowac swojej podswiadomosci aby przestala na dany temat snic?

Próbuj przed snem dostarczyć do mózgu jakiś silny, miły i kolorowy inny bodziec, na tyle aby zatrzymał uwagę.Myśl o czymś bardzo miłym.Pomaga też jak idziesz spać bardzo zmęczona, możesz poćwiczyć przed snem.Nie od razu,ale pomogło - mi przynajmniej. Tylko nie wiem czy to akurat na byłych działa...;)Na koszmary na pewno. Mi jeszcze pomaga taka mała "popierdółka" - łapacz snów nad łóżkiem:) Powodzenia i kolorowych snów...

"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..."

Czesc ! znacie jeszcze jakies sposby na koszmary senne. Ja od miesiaca mam takie ze sie budze z krzykiem, spie dlugo a nadal zmeczona jestem. Te sny sa jak cale moje zycie kazdej nocy inny etap z przeszlosci. Moze to ma mnie oczyscic? probowalam juz wizualizacji, ale jest ciezko. A ten lapacz snow to cos jak Indianie maja z piorkami? pa:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.