Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
dobra ide się zresetować bo wam jeszcze za dużo uświadomię
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Zdziwiony? Nie podbijaj, bo mi się znowu za szybko obudzi. Wogule za każdym razem jest szybciej. Kiedyś tego nie zauważałem, ale teraz...fak

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

A ty co, druga Examina? Ale nie chorujesz na porfirie? ;)

Pewnie trochę wypił (dziś piątek) i naszła go wena twórcza :) Egza pić nie musi (i nie może), by "wyższe stany świadomości" osiągać :) Kiedyś jak z kimś dyskutowałem o metafizyce, to rozmówca wreszcie stwierdził: "bez flaszki tego nie roztrzaskasz" :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Pamiętam wszystko co robiłem, pisałem itd. lecz nie pamiętam przyczyn. Nie pamiętam myślenia. Tam mam co jakiś czas (rzeczywiście coraz częściej) że budzę się rano i zastanawiam się czemu zrobiłem co zrobiłem (a częściej czemu powiedziałem i skąd wiedziałem). Nie byłem na rzadnym haju, dopiero puźniej się upiłem. Ja to sobie tak tłumacze że znowu miałem oświecenie, byłem bogiem i nie mogłem znowu znieść tej wszech mocy, boje sie że w końcu już nie będe mógł o tym zapomnieć i będzie lipa.

szuineg, kopa lat, gdzies Ty sie nam zapodzial??

Fakin szit! Czemu się tak jebie to forum. Co trzy kliknięcia średnio mam coś takiego: ":503 Service Unavailable Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress." o co biegnie? szlag mnie trafia. A tak poza tym to dlaczego ludzie pod wpływem alko zazwyczaj przeżywają w sytuacjach gdy trzeźwy by zmarł??? http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,5289816,Skoczyl_z_trzeciego_pietra_i_przezyl____bo_byl_pijany_.html Takich wypadków znam setki, od chłopa co zasnął na torach i przejechał po nim pociąg, po potrącenia samochodem. Czyżby wraz z upiciem świadomość odchodziła na dalszy plan, a w związku z tym nierealny świat nie wykonywał nierealne operację (realizm nie jest kontrolowany przez świadomość?). Zawszwe w takich przypadkach pijana ofiara jest jedynym świadkiem tego zajścia. Gdy są inni świadkowie (trzeźwi) to pijany umiera. Czyżby jakaś poszlaka?

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.