Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
POMOCY!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Witam Mam prośbę do Wróżki chciałabym prosic o pomoc w takiej oto kwestii. Pokochałam bardzo ponad 4 lata temu chłopaka, niestety rozstaliśmy się, ponieważ zawiódł moje zaufanie i nie mogłam zapomnieć o tym, ani wybaczyć. Mimo, że on mówi, że mnie kocha. Dla nas jest już za późno, ponieważ wyszłam za mąż 4 miesiące temu za kogoś innego. Niestety nie potrafię zapomnieć o mojej miłości poprzedniej. Chciałabym pokochać tak mocno mojego męża, ponieważ to naprawdę bardzo wartościowy człowiek, a z tamtego się odkochać i zapomnieć, że coś nas łączyło. Droga Wróżko, czy znasz na to jakiś sposób? Zaklęcie? Jesteś moją ostatnią deską ratunku. Psychologowie mi nie pomagają. Nic nie pomaga. Pomyślałam, że jak nie Ty to do końca życia będę się tak męczyć, a szczerze mówiąc nie chce mi się już tak żyć. Błagam Cię o pomoc. Proszę o odpowiedź najepiej na maila: ewuszka81@interia.pl

Znajac Igora, bedziesz prosiła rok az ci sie znudzi. Tylko napisal ze mozna prosic, ale nic takiego nie wysyla raczej. Przynajmiej mi nie wyslal

www.google.pl

Masz poważny problem Ewuszko - będziesz musiała jakoś z tym żyć. Ja dopiero po trzech latach od rozstania z Dorotką zacząłem w ogóle myśleć o jakiejś innej dziewczynie, ale mojej pierwszej miłości nie przestanę chyba kochać nigdy - zawsze będzie miała swój kącik w moim sercu.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Aha - w razie czego można wziąć rozwód. Niektórzy najwyraźniej o tym nie wiedzą. Jeśli chodzi o "zaufanie", to najlepsze pod tym względem są związki osób, które mają już pewne doświadczenia za sobą. Najgorszy jest związek dziewicy z prawiczkiem. Z czasem jedno lub drugie (lub oboje) będzie chciało jeszcze czegoś w życiu doświadczyć. W niektórych krajach (Niemcy) jest zwyczaj, że gdy chłopak kończy 18 lat, to ojciec idzie z nim do burdelu, żeby "dzieciak" nauczył się odróżniać seks od miłości.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.