Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
koniec świata??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31

jak byscie wykorzystali powiedzmy 5 godzin do konca swiata???/co byscie robili??

JEdyne miejsce na swiecie gdzie bedzie bezpiecznie to Moskwa - jaj nic nie grozi, jest napisane nawet w ksiedze Genesis (wg Lenina) "Kak niciewo nie budieło, a wicher hulał nad Maskwą............" dalej wiadomo, dopiero powstal swiat. Dla tego sadze ze tam bedzie bezpiecznie na koncu siwata bo Moskwa to wieczne miasto !!!

Odpowiadając na pytanie postawione w temacie powiedziałbym - NIC. Robiłbym dokładnie to samo co teraz.

No i popieram podejscie Brata! W tym temacie juz wypowiedzialem sie wczesniej, bardzo podobnie:)

Szukam gdzie? W latach szkolnych czytałem taki tekst z objawienia "i widziałem smoki latające po niebie z ogonów ich szedł ogień a chałas ich jako chałas stu wozów jadących po kamienistej drodze" przejrzałem kilka tłumaczeń biblii w j. polskim, wjęzyku niemieckim i angielskim ale wszędzie jest skorpion. Ten smok bardziej pasuje do naszych czasów. Z tych lat mam również opis pojazdu jaki został przysłany po proroka.Wtym opisie może być jakiś wątek prawdy. pozdrowienia gedar!

Ogniste rydwany... heh... on nie został przysłany po proroka... to tylko wizja jaką otrzymał prorok, potem wielokrotie zmieniana i ubogacana przez następne pokolenia aby w końcu stać się oficjalną wersją... to pisali ludzie przed paroma tysiącami lat... i nie mieli styczności z prorokiem... zresztą cieaw jestem czy wiecie co to był za prorok, w jakiej występował księdze?? ODPOWIEDZCIE: co to byl za prorok, jaka księga, który rozdział i wreset? Skoro piszecie to chyba znacie tekst źródłowy :> :> :> Pax :)

Rowniez jestem ciekaw! Chociaz z Biblii bardzo interesujaca jest Ksiega Ezechiela. Gdy ja czytam, mam wrazenie jakby w tresci byl zawarty opis lądowania sady, czy cos w tym rodzaju. Pytanie, co oznaczaja "kola w kole"? I skoro to chwala Boska, dlaczego tak bardzo przypomina urzadzenie techniczne?

Ja nie wiem powiedzial bym swojej dziewczynie ze ja kocham i szybki numerek i papa!!

Hormony myślą za Ciebie:)

No czy ktoś z piszących o proroku, wie coś o nim i tym fragmencie?? LUDZIE!! Przerażacie...

owszem będzie ale za około 3 miliardy lat. Ponadto nie wierzcie nikomu kto chce wprowadzić zamęt w waszych głowach. Piotr_Z - niezła bajka. + "DOBRO zatriumfuje nad zlem" - przez następne 3 miliardy lat na pewno nie. Bo po co? Chcesz sprzeciwić się Bogu? Wow !!!

i co się gapisz??:D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.