Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Co mam zrobic jesli obraz mi faluje??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42

Prosze Was o pomoc.....od dluzszego czasu obraz na monitorze zaczyna mi falowac i nie wiem od czego wszystko bylo dobrze az do czasu. nie znam sie na tym takze nie chce nic grzebac w ustawieniach. Moze to wina jakis sterownikow?? Prosze napiszcie mi co mam zrobic...

No,no! Przyjemnie choć nieco po męsku czyli surowo. Jeszcze na dodatek ten miecz na łożku. Czy mam interpretować? Chyba brak trochę ciepła i bliskości. A jakaż niebieska bogini dzieli z Tobą to łoże, bo chyba nie śpisz z mieczem. Mieczem się wojuje. A Ty wojujesz, oj wojujesz. Zauważyłam. A na pytanie nie odpowiadaj - było retoryczne. Mój gabinet też jest cały niebieski. Niestety nie mam zdjęć. Ale to dobry pomysł . Może kiedyś zrobię, to pokażę. Koledzy po fachu krytykują twierdząc, że niebieski nie sprzyja terapii , otwarciu się. Może jestem nawiedzona. Nie słucham ich . A w niebieskim czuję moc, wielką moc. Niebieski to dla mnie wszechświat, kosmos, to dokąd w sumie bardziej lub mniej świadomie zmierzamy. Prośba, ociepl trochę atmosferę, dodaj coś przyjaznego. Zamiast światła świece, puchaty, włochaty (oczywiście niebieski) pluszak na podłodze. Bardzo się wcinam? Dzięki za miłe powitanie. Ale wierności nie obiecuję. Jestem niestała w uczuciach. Czuję od Ciebie pozytywne wibracje. Chwalmy wspolnie niebieskość. Jest taka piękna i tajemnicza.Kocham ją.

Ten miecz to tak dla przeciwwagi, bo mam kompleks, że zbyt kobiecy jestem :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 42
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.