| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| przeczytajcie to... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
|
mozecie mi nie wierzyć ale dziadek mojego kolegi gdy wracał z pola bo kosił siano czy cos(ja mieszkam w rabce) a tam pelno pól i takich tam..no więc jak szedł to słyszał za sobą dzwięk łańcuchów..nie wiem co to bylo ale wole nie wiedziec..a to bylo ciemno jak szedł..brrrrr
|
|
|
Hmmm.. jako profesor demonologii porównawczej uważam, że brzęczenie łańcuchami wskazuje na istnienie ducha klasy Z-3 (Z jak zamek, występuje w co trzecim) i niewątpliwie łączy się z obniżoną wilgotnością powietrza w tamtym rejonie, co wytłumaczyć można wzmożoną emisją ektoplazmy, której atak na szczęscie został uniknięty....
Po jaką cholerę wy zaczynacie takie durne post'y ????
[%sig%]
|
|
|
zgadzam sie z profesorem a co do krowy one nie chodza w nocy...dlaczego...?
|
|
|
@ Krzysiek - krowy zostaja na lace w lecie bo cieplo jest..
@ Coren - alkohol nie jest dobrym wyjsciem... :P
[%sig%]
|
|
|
goli wiesz co to sa szalone krowy uciekaja w nocy z obory i tancza w swietle łysego....dobre nie?
|
|
|
ja mysle ze to byl byk porwany przez ufo, przyczepili go do ufa i ciagali ufem po calym polu, chyba uczyli go orac pole, albo nim orali pole....trudno powiedziec.
|
|
|
Dlaczego wszyscy rzucaja tylko argumentami negacji w humorze? Gdzie wasza dojrzalosc ducha ludzie? Czy nie mozna na to spojrzec z innej strony?
|
|
|
No cóż, powiedziałbym, że autor pierwszego post'u spojrzał na sprawę z "innej strony"....
Właściwie, to można by z tego ukuć uniwersalną, ponadczasową maksymę: "Być szaleńcem, to patrzeć na rzeczywistość z innej strony"...
[%sig%]
|
|
|
Nie no przepraszam bardzo - Kreutzfeld-Jakob to bardzo powazna sprawa...Podobno chore krowy zrzeszaja sie w grupy zbujeckie i strasza rolnikow na polach lancuchami ..
[%sig%]
|
|
|
Chcesz na to Arkadiush patrzeć poważnie? Na to:
"mozecie mi nie wierzyć ale dziadek mojego kolegi gdy wracał z pola bo kosił siano czy cos(ja mieszkam w rabce) a tam pelno pól i takich tam..no więc jak szedł to słyszał za sobą dzwięk łańcuchów..nie wiem co to bylo ale wole nie wiedziec..a to bylo ciemno jak szedł..brrrrr"
Buhahahaha
Przecież nawet Tedunio nie wiedział nic dokłądnie "czy coś", "słyszał za sobą dźwięk łańcuchów"
|
|
|
Typowe dżwięki ,lużnego zamka przy karabinie mosin wz.-1907.Dziadek szedł kłusować ot cała sprawa bo nie nasmarował zamka po ostatnim rekonesansie
|
|
|
polecam wz 1911, nie ma takich luzów ,a i bardzo celna broń ,kal 7,62 x54
|
|
|
Najbardziej prawdopodobne jest to że faktycznie zarwała się jaka krowa, a że było ciemno to biegła na olep.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |