| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zjawiska paranormalne | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
|
Niby nie wierzę w duchy ale czasem nie mogę zrozumieć pewnych rzeczy. Pamiętam jak kiedyś w zimę, bardzo późnym wieczorem uczyłam się na chemię i usłyszałam wołanie mojego imienia. Przestraszyłam się, ponieważ o tej porze nikogo nie było już na podwórku i nikt nie mógł mnie zawołać. Zbiegłam na dół (bo mieszkam w domku jednorodzinnym) do salonu i pytam się czy coś słyszeli a wszyscy że nie. Wyglądam przez okno a tam też nikogo nie ma! Nie wróciłam już do pokoju tylko oglądałam sobie dalej telewizję. Kiedy cała moja rodzina kładła się już spać mi przypadło zgaszać światła w całym domu. Gdy pogaszając już wszystkie wchodziłam po schodach usłyszałam znów wołanie, ale tym razem nie moje imię tylko mojego brata. Nie było to wyraźnie wypowiedziane (tak jakby przez mgłę) ale jednak słyszałam. W panice pobiegłam do pokoju i poprosiłam mamę by ze mną spała. Spokojnie położyłyśmy się do łużka i zasnęłyśmy. Gdy nagle w środku nocy obudziło mnie stukanie do drzwi od pokoju,(Nie tylko mnie ale też moją mamę). Wybiegła z pomieszczenia i poszła do brata zapytać się co chciał w środku nocy(bo myślała że to on). Ale jak się okazało to on tylko zrobił oczy i powiedział że on nie pukał wcale do nas. Całe już naprawdę zdenerwowane i przestraszone próbowałyśmy zasnąć. Ale po jakiejś godzinie zapukał do nas brat(ten drugi), wparował do pokoju i pyta się nas co my chcemy w środku nocy? Bo ktoś pukał do jego pokoju. A my już całkiem w szoku ogłupiałe powiedziałyśmy żę to wcale nie my! I tak do dzisiaj nie wiemy o co w końcu chodziło. Tak jak mówiłam to ja nie wierzę w duchy ale....
|
|
|
szczerze mówiąć nie wierze w tę opowieść czyżby to miał zabłąkany duch ktury bawił sie w kotka i myszke i pukał z pokoju do pokoju to brednie!
|
|
|
też w to nie wierzę i w ogóle nie wierzę w opowieści podszyte religijną ciemnotą.
|
|
|
a w co tu wierzyc ??? to ze tzw duchy sa to tak samo oczywiste jak to ze kolo jest okragle, duch to istota wyzszego rzedu, istnienie duchow tlumaczy teoria wymiarow oraz teorie Szypova......
japonski robocie: to co gadasz to jest dopiero ciemnota wcielona ! tu niechodzi o religijna ciemnote tylko o ponadczasowosc przekazow, nikt Ci nie moze napisac co to sa wymiary, czasoprzestrzen itd... tysiac lat temu bo niktby tego nie zalapal, dzis jest jestesz wystarczajaco duzo ludzi tak ciemnych ze do nich docieraja tylko takie przekazy jak religijne, kazda inna forma wytlumaczenia im co to jest duch, Bog itp. jest skazana na kleske bo albo powiedza, ze Ty jestes glupi albo ze bluznisz....ale jeszcze kilka lat i religia w takim stanie i formie jak mamy dzis zniknie z powirzchni ziemi, zastapi ja Biblia 2012, czyli ksiega Genesis, przykladowo - "przylecialy istoty z Syriusza C stworzyly (na bazie rekombinacji DNA) homo sapiens, dalej rekombinujac DNA osobnika plci meskiej (zerbo) stworzyly plec zenska po to aby homo sapiens mogly sie rozmnazac.....zostal on poddany wielu experymentom na bazie ktorych ustalono ze tak powstala rasa nie jest zdolna zyc jako istota 5 poziomu rozwoju swiadomosci i dano jej 4 poziom swiadomosci (wygnanie z raju)...." dalej bedzie o ich wizytach na tej planecie, o technologii, przypowiesci to bedzie zbior przykladow zyciowych (1 i 2 wojna swiatowa i takie tam..) jak zyc. Akra przymierza jako komunikator i zrodlo energii, manna z nieba jako teleportacja.... Jestesmy juz na takim rozwoju ze Biblia musi ewoluowac bo ona jest stworzona dla nas i my juz jestesmy w stanie rozumiec ja doslownie i konkretnie - doroslismy do tego. Tak samo jezeli chodzi o kod Bibli, czekal on az do czasow gdy pojawily sie komputery co jest w tym kodzie z przed 3000 lat napisane ! Wiec nie mam pojecia gdzie Ty tu widzisz religijna ciemnote !!!!!!!!!!!!!!!!! ???
|
|
|
jedyna rozsądna odpowiedż na te zjawiska jak się nasuwa,jesteście pod obserwacją Obcych którzy przymierzają się wstępnie do wszczepienia jakiejś dziewczynie implantu albo o charakterze świadomościowym albo kontrolnym albo leczniczo-korekcyjnym,tak trzymać, drogie towarzyszki kobiety i nie bać się ingerencji szaraków wyspecjalizowanych w tego typu manipulacjach,szczególnie pod kątem ich badań genetycznych. Nic złego Wam się na pewno nie stanie,najwyżej mocno będziecie wszystkie przestraszone,poturbowane i pokłute obcymi igłami i wystraszone, czymś co niby was "przerasta" ,absolutnie ową swoją nadzmysłowością a nie powinno was w niczym ani dziwić ani szokować.
|
|
|
A ja kiedyś jak nagrywałem sobie sesje hipnotyczną to cały czas słyszałem dzwonek jak jej słuchałem, i latałem do drzwi, albo wołałem, żeby otworzyli :D.
Nikogo nie było przy drzwiach więc wołałem przez okno zeby sobie jaj nie robili, bo tyłek skopie.
No i tak to cały dzień trwało, aż się pokapowałem, że podczas nagrywania sesji ktoś do drzwi zadzwonił, i cały czas, jak montowałem to wszystko to gupi nagrany dzwonek słyszałem :D , a tu przez okno jak głupi jaki się darłem i latałem cały czas do drzwi :D
|
|
|
Dawidzie nie bierzesz jeszcze pod uwagę iż sam możesz być w tle Twojego awataru psychologicznego - EGO kosmitą(Bogiem) reinkarnowanym dla przeżycia fizyczności na Ziemi, a na to wskazują liczne media parapsychologiczne, które w wielu przekazach zwracały uwagę na częściowe zreinkarnowanie się wśród ludzi(w ich fizycznych ciałach) dwóch odłamów przyszłościowych spadkobierców ludzkości; szaraków-"szaraków białych" i "szaraków szarych" zagrożonych degeneracją genetyczno-uczuciowościową, totalnym"przenaukowieniem intelektualnym","superracjonalizmem naukowo-technicznym" i tym samym koniecznością wykonania "skoku w czasie" do tyłu z okresu 50.000 lat wprzód przed czasami nam współczesnymi do czasu istnienia Atlantydy na naszej planecie a więc 3700-4700 lat przed narodzinami Chrystusa.Owa "wolta" była konieczna po katastrofie termojądrowej i całkowitej utracie seksualności i tym samym pierwiastków uczuciowości wyższego rzędu wśród reprezentantów tej rasy,potomków ludzkości.Skok w ludzkie ciało jest tylko przedmiotem gry czasoprzestrzennej(jest to kosmiczna gra typu"rpg") kosmitów z "wehikułem czasu"i przejściem w małpie,ludzkie ciało ,odpowiedż znajdziesz w zasadach tarota marsylskiego, który pokazuje miotanie się Ciebie i mnie, szarego człowieczka przez namiętności i jego małpi zwierzęcy seksualizm, przeciwności losu i nieoczekiwane znikąd kataklizmy czy to życiowe czy to społeczne i znikomy jego,owego ziemskiego zwierzęcia; poziom moralności oraz inteligencji
tak typowy dla tej powoli co dopiero ewoluującej małpio-ssaczej formy życia we wszechświecie,która jest podkreślam jedynie"formą przejściową"jako jednym z nieograniczonych możliwości reinkarnacyjnych duszy(czyli "spiritum sanctum")....
|
|
|
No jasne raz jusz mnie porwali i wbili mi taką igłe że miałem cały czas sracke ,a potep pukali cały czas do mnie bo chcieli jabcoka to swoich tajnych ekxperymentów , a obserwowali mnie przez prysznic bo byli zboczeni.
|
|
|
W lesie na ulicy szkolnej w Bukownie widziałem pustkę w którą strzeliłem z pistoletu na kulki .Kula zatrzymała sie w powietrzu i zauwarzułem świecące się oczy na czerwono, Następnie wszędzie pojawiła się mgła i znowu te oczy.Krzyczałem i uciekłem nikt mi nie uwierzył tylko moi dwai koledzy którzy też to widzieli . Pewnie mi nie wierzycie bo nie jestem pełnoletni mam 11lat.
|
|
|
W lesie na ulicy szkolnej w Bukownie widziałem pustkę w którą strzeliłem z pistoletu na kulki .Kula zatrzymała sie w powietrzu i zauwarzułem świecące się oczy na czerwono, Następnie wszędzie pojawiła się mgła i znowu te oczy.Krzyczałem i uciekłem nikt mi nie uwierzył tylko moi dwai koledzy którzy też to widzieli . Pewnie mi nie wierzycie bo nie jestem pełnoletni mam 11lat. Nazwałem to untlockiem
|
|
|
powiem wam cos jak ktos wierzy w boga wierzy i w szatana bo jedno i drugie nie mogą bez siebie istniec a duhcy ,duhcy to mogą byc prawdopodobnie zagubione dusze ale nie kosmici błędne skojazenia.
|
|
|
Włos mi się jeży.
Włos mi się jeży na myśl o tym, że wy naprawdę eksperymentujecie z tymi podświadomościowymi muzyczkami z płyt, nie mając bladego pojęcia o działaniu waszego mózgu. Jeży mi się jeszcze bardziej, gdy powołując się na jakąś dziwną pozycję literacką, uważacie się za mądrzejszych od genetyków i biologów ogólnie. A już maksymalnie mi się włos jeży, gdy niektórzy nieświadomi was czytają......
[%sig%]
|
|
|
zgadzam sie z ''leto'' takie zeczy to nie zabawa skutki moga byc ogromne . ktos kiedys powiedział..
''kakazdej akcij towarzyszy reakcja''
|
|
|
Ciemnota jest i to strasna!!!
1 Duch nie jest jest istotą wyższego rzędu,tylko bytem czasowo pozbawionym ciała,bo i dlaczego np.człowiek(niekoniecznie człowiek) po śmierci (czyli zmieniający się w ducha,dusze..)miałby osiągać poziom wyższego rzędu?/?
2 Religie jeszcze długo nie znikną z powierzchni ziemi(?)bo są one czymś innym niż wiedza i rozum...(to wiara)a wiara przenosi góry i nie podlega logice....
3 Teoria o klasie 5 jest lekkoą nadinterpretacją...(bo nawet jej autor nie zakładał że nasi "Twórcy"chcieli nas mieć za partnerów,a tylko za tanią(odtwarzalną)siłe roboczą do prac przy wydobyciu surowców...
4 Wygnanie z raju (podązając za autorem tej teori)było skutkiem dewiacji i niestabilności genetycznej..a nie klasyfikacji naszych zdolności intelektualnych...
5 A co do Bibli...to niestety nie jest to księga prawd :( (nie obrażając wierzących) zawierająca jakikolwiek przekaz dla potomnych..,a zbiór wcześniejszych(i to znacznie) fragmentów jakiegoś (nazwijmy to )kodeksu?reguł?dla potomnych,spisana przez nie znanych autorów(dziś to się nazywa przedruk)co potwierdzają teksty z tz.tabliczek bibliteki sumeryjskiej.(mowa oczywiście o bibli jako o starym testamencie)A poza tym ciężko byłoby doszukiwać się czegokolwiek w księdze(nowy testament)skoro są tam interpretacje interpretacji przepisywane przez braci zakonnych od kilunastu stuleci...
6 No i wreszcie co do kodu...Kod o którym piszesz nie dotyczy bibli a zupełnie innego tekstu(znacznie starszego i znacznie mniej zmienionego przez wieki) i dotyczy wierzeń żydowskich.A sami zainteresowani całą rzecz starają się ukryć i zbagatelizować osłabiając tym sposobem jej znaczenie
Pozdrawiam
Szyderstwo kończy się tam,gdzie zaczyna się zrozumienie!!!(Marie von Ebner Eschenbach)
|
|
|
Jak bylam mała to też cos takiego widziałam.Bylismy na ognisku i potem jakby widziałam z tego ogniska raczej w tym dymie bo sie nie było płomienia takie oczy wiecšce.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |