Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Leto wroc!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17

KOCHANY moj(no nie moj )WRACAJ..... Albo napisz gdzie jeszcze tz na jakim forum mozna Cie spotkac:))))))

To do mnie ? Cholera, nie wiedziałem, że jestem taki popularny.... Z drugiej strony, może masz rację ? Tak, chyba powinienem wrócić. Ale tu ostatnio jakoś tak bez sensu... :( Porządnych dyskusji nie ma, nawracaczy ani inkwizytorów nie ma, towarzystwo chce budować transgalaktyczne promy nie znając podstaw fizyki... :( Jakoś nie wiem, po co wracać... Ale zrobię to, dla Ciebie. :)))) No, przynajmniej od czasu do czasu coś wypocę... [%sig%]

Nie tylko Olga Cie kocha:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Fajnie ze mozna Ciebie znow poczytac. Pozdrawiam

no a ja??/:(:(buuuuuuuuuuuu

No, no, no.... Wszyscy mnie kochają i lubią czytać... Ale ja w związku z tym pozwolę sobie zacytować fragment mojego ulubionego wersu Nietzsche'go: "...pamiętaj, gdy patrzysz w Otchłań, ona też na ciebie spogląda..." Niemniej, miło mi, że ktoś docenia to, co ja piszę. Co ja mówię ! Miło mi, że ktoś to w ogóle CZYTA.... [%sig%]

hehehe :) Leto - jeśli Cię to pocieszy tez Cię lubię i szanuję z Twoje poglądy i niekwestionowaną wiedzę z zakresu fizyki :) tudzież za to że jesteś człowiekiem :) No nie powiem żebym tęsknił za bezowocnymi wielogodzinnymi dyskusjami, ale posród tysięcy bezowocnych znajdzie się kilka "perełek". Dla tych warto znosić tamte tysiące! Dążmy do tego żeby wszytkie były perełkami :) Pax vobiscum :) pozdrowienia :)

Na Bogów ! I tych ponad Niebem, i tych z Otchłani !! Ty żyjesz !!!!! [%sig%]

:) a jakże :) jeszcze mnie nie zdjęto z Ziemi i trwam w "Matrixie" :D:D:D

Ojoj , Ja też tu jestem i to jestem wciąż moderatorem ! Chociaż zgosiłem dymisję ale z wami koledzy nie mogłem się już pozegnać, nie zdążyłem tak mnie odcieli hehe. Ale pozdrawiam was i wrócę tu niedługo hihi chyba bede musiał troche posprzątać i to bardzo troche. A już myslałem ze sie wymskne robocie hehe !

a mnie to juz nikt nie kocha ?

słuchajcie ja wszystkich lubie i mam nadzieje ze inni mnie tez lubią... [%sig%]

A mnie pefnie tez nikt nie kocha (;P) bo tu nowa jestem... ale moze za jakies pare lat.... :P P.S. Fafna stronka :)

Też czuję się samotna...A dookoła mnie dzieją się rzeczy niezwykłe...

Brat żyje? Możecie to rozwinąć? ;)

Old żyję :) Winter, Ty żyjesz? Leto?? Hehehehe tyle bezłodnych dyskursów z wami stoczyłem i faktycznie na placu boju pozostałem sam... a może tylko się ukryliscie?? Chyba ostatni tmat na którym wypowiadaliśmy się wspólnie... Pozdrowienia:) Trzymajcie się ciepło :) Pax vobiscum:)

Leto!!! A pamiętasz podaguchy na Katoliku w zeszłe wakacje;) Byłem jako "obserwujący" :> Miałem wtedy zebrane co ciekawsze Twoje wypowiedzi, w których się rozkładałeś należycie:)) Ale niech się nie trwoży serce Twoje formatowałem komputer i stare Archiwum straciłem :D Ale gdzieś tu na EJSI rok temu to wklejałem... :)))

:D hehehehehehe Piotrze - każdy popełnia błędy :) Pax:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.