Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tepafon
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Czy ktos z Was ma moze dokladne plany, schemty tego urzadzenia ? Gdzie ma byc zamontowany palnik ? Czy to urzadzenie ma wiele wspolnego z aparatami Hieronymusa ? * Hieronymus Detector, Maszyna Hieronymusa, The Psionic Hieronymous Machine, etc. - Te bowiem konstruuje juz od lat. pozdrawiam slonecznie

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Nikt nic nie wie o takim urzadzeniu ?

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Ja słyszałem tylko o "tepsafonie" - to taki muzealny eksponat, w dodatku drogi w eksploatacji - już dawno się go pozbyłem. Teraz mam wszystko (telefon, internet i TV) w jednym kablu - taniej i wygodniej. "Tepsafon" to przeżytek.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.