Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
trojkat bermudzki
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

to chyba prawda jka widzicie to jest paranolmalne gdyz jakoby nie ludzkie

pewnie to jakis portal or sth .. albo pole magnetyczne [%sig%]

masz Maju rację. To OBSZAR NAJWIĘKSZYCH NA ZIEMI ANOMALII MAGNETYCZNYCH w polu grawitacyjnym Ziemi,na dnie i pod dnem Morza Sargassowego znajdują się kolonie i bazy Obcych.

....zaś same sargassy (glony występujące TYLKO tam), to zmutowane i specjalnie hodowane przez Obcych algi, służące im jako pożywienie... Zaś węgorze, które TYLKO tam odbywają tarło, to też przez Nich przekształcone gatunki, z wszczepionymi implantami (ulegającymi dematerializacji w chwili śmierci zwierzęcia), a służace do zbierania informacji z całego świata, gdyż węgorze żyją bez mała w każdym zbiorniku wodnym.... Buchachachachacha !!! [%sig%]

Leto ,ja tak na Ciebie czekalam!!!!!!!!;)))

trójkat bermudzki to jedna z wielu zagadek naszej zmatki ziemi .moim zdaniem tam sa jakies złorza uranu itp....

gg:2667893

krzysiek co ma do tego złorze uranu ? i jakie itp?? to raz. a dwa to ten temat juz był...

Wiecie co przechodze w wieczne odpoczywanie do tej pory jeszcze zaglądałem ale teraz to ewidentny koniec żegnajcie Leto, Winter i inni wielcy tego (dawnego) forum...

Mnie zastanawia to, że w trójkącie bermudzkim giną tylko ludzie. Statki dalej płyną - ale statki widmo. Nie ma tam żadnych ludzi, ale zwierzęta zostają.

To dawno wyjaśnione... Statystycznie nie było w trujkącie więcej zaginięć i wypadków niż w innych rejonach... Pokłady metanu wydobywają się w czymś na kształt erupcji... Z tąd halucynacje i dziwne przekazy radiowe... wyjaśnie to też większość "cudów" trujkąta bermudzkiego... pozdrawiam

Widelec - wyjaśniłeś wszytko więc nic nie dodaje :D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.