Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Chupacabra
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14

1 - DZIWNE !!!! 2 - Chupakabra zabijają już ludzi!!! Przykre 3 - Chupacabra fakt czy mit???
http://www.webpark.ru/uploads47/20_vek_mystery_36.jpg http://www.webpark.ru/uploads47/20_vek_mystery_42.jpg
milej lektury, milej zabawy sloneczne pozdro

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Było kiedys w NWD. Potem sie straszylismy na koloniach. Ja tam w to wierze. Przynajmiej fajnie by bylo jak by cos takiego bylo prawdziwe :]

www.google.pl

mistrzowskie ujęcie martwej istoty moze to kolejna przyczyna zaglady istot ziemskich. armagedon przerobilismy, stworzenie boze tez, jeszcze dnia zaglady nie bylo.

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

Słyszałem że parę lat temu ludzie w kominiarkach, w rządowych samochodach na sygnale zabrali martwe zwierzęta pogryzione przez polską czupe u mnie na pomorzu. Szczegółów nie znam.

A mnie wczoraj chciało pogryźć dwóch policjantów. Młody chciał się wykazać i mnie zhaltował jak przebiegałem przez ulicę. Zapytał czy bardzo się śpieszę. Odpowiedziałem, że bardzo, a ten zaczął się ze mną w dyskusję wdawać. Ja mu, że autobus jedzie i zaraz mi ucieknie i że widzę co robię. Wreszcie ten starszy powiedział "zostaw!", powiedziałem "dzięki, hej!", pomachałem im i pobiegłem dalej. Niech się lepiej zajmą np. łapaniem chupy, a nie utrudnianiem życia ludziom. Ciekawe jak by się to skończyło gdybym im pokazał dowód osobisty zamiast swojej legitki SW - pewnie byśmy sobie jeszcze pogadali, a autobus by mi uciekł. Sorry, że nie na temat, ale się z deka zdziwiłem i wkurzyłem, a tekst o jakichś służbach mi się skojarzył z moją przygodą. Normalnie nie mogę - pusta ulica, a ci się czepiają, a jak się dzieje coś naprawdę ważnego (kiedyś w nocy napadło mnie trzech gości), to ich nie ma.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No wiadomo jak to psy. Powarcza, powarcza, poszczekaja, moze nawet ktory ugryzc zechce.

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Wczoraj byłem u psychiatry i trochę się zdziwiłem że w kolejce stały dwa "psy" a pod przychodnią radiowóz.

Moze przyjechali zabrac twojego psychiatre ? Kiedys na radiowoz sie mowilo SUKA. Wchodzi pies do ksiegarni i pyta: Jest "Pan Tadeusz" ? Przeerazona sprzedawczyni biegnie na zaplecze i mowi: - Panie Tadziu, niech pan zmyla tylnym wyjsciem, chyba przyszli po pana.

Z policyjnych raportów: "W toku czynności sprawdzających ustalono, że podejrzany nie posiada psów, które mogłyby zagryźć sto trzy kury poszkodowanego, a gdyby takowe posiadał, to trudno przyjąć za wiarygodne, żeby były zmuszone przez niego do zagryzienia ptaków. Biorąc pod uwagę, że na kurach są ślady zębów, należy wyłączyć z kręgu podejrzanych ludzi, którzy nie jedzą surowych kur, a skoro tak, czyn nie ma podstawowych znamion przestępstwa." "X wielokrotnie wzywał policje, bo jest straszony przez ludzi, którzy posiadają skrzydła i latają nad jego domem. Zaprzecza, jakoby to byli sąsiedzi. Policja nie stwierdziła obecności nieznanych istot, sąsiedzi tez nie widzieli żadnych latających oprócz ptaków i samolotów." "Artysta oświadczył, że przez okno wyskoczył sam. Otóż będąc w swojej pracowni usłyszał kroki na korytarzu. Zapytał, kto tam chodzi ? Odpowiedziano: "Krasnoludki". Malarz będąc w strachu, nie namyślając się długo wyskoczył z położonego na pierwszym piętrze balkonu i doznał obrażeń ciała." "Kobieta miała obawy o swoje życie i zdrowie. Mogły zrodzić się w jej umyśle na skutek przeciążenia umysłowego. Pośrednio o takiej przyczynie zachowania świadczy duża ilość książek w mieszkaniu rozmówczyni. Są to pozycje z zakresu historii i filozofii, gatunkowo ciężkie, zwłaszcza filozofia Platona."

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Brawo ! Bravissimo ! Wendol, te fragmenty sa doskonale !

Liszaj:
Słyszałem że parę lat temu ludzie w kominiarkach, w rządowych samochodach na sygnale zabrali martwe zwierzęta pogryzione przez polską czupe u mnie na pomorzu. Szczegółów nie znam.
Witaj ! Moze chodzlio o to: Okaleczacze Byla bowiem tu kiedys bardzo ciekawa dyskusja na tym forum. Byl rok 6 czerwca 2004. Byly czasy. A niejaki Ryszard powiedzial:
Ryszard:
W Świętoszewku gm Przybiernów Zachodniopomorskie 120 królików zostało zaduszonych i wyssana krew, jak do tej pory nie złapano sprawcy, prawdopodobnie był to Rosomak.
sloneczne pozdro

Podejrzewają naszego Rosomaka z forum? ;))

Choć lubię króliki a juz szczególnie króliczki playboya -Zaręczam że nie miałem z tym nic wspólnego!

Hahahaha ! Jasne, ze nie, ale jakos mi sie nasunelo by "pogrubic" podejrzanego. Nie jest latwo wyssac krew ze 120 kroliczkow ! pozdro

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.