Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
serial
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15

Ponieważ temat "skojarzenia" tak dobrze się przyjął i nagle zdechł na słowie serial pomyślałam sobie, że może w dobie zalewajacych nas seriali sami stworzylibyśmy jakiegoś tasiemca. Pomyślcie tylko o sukcesach - Cannes stoi otworem, Oskary ,Cezary i sława. A wszystko to my. Proponuję do rozpoczętej fabuły dodawać po dwa trzy zdania. A co z tego wyjdzie zobaczymy... Uwaga zaczynam: Biegła, wciąź biegła. Otaczająca ciemność i przenikliwa cisza przerażały ją. Ale Eliza wiedziała,że musi jej sie udać dobiec do jeziora. Oni tam zawsze na nią czekali. Nagle...

meduza

Nagle uswiadomila sobie, ze wciaz moze sie wycofac. Mimo iz tyle razy sprzedawała nad Jeziorem. To wziaz jest dziewica poniewaz robila im tylko orala. A tak naprawde prawdziwa peneracja jest jeszcze przed nia. Po dłuzszym zastanowieniu stwierdzila ...

www.google.pl

Po dłuższym zastanowieniu stwierdziła, że zawróci." To jeszcze nie czas" coś szeptało jej w duszy. Musi się zmienić. Tylko czy da radę? Ten owoc zakazany kusi, ale sumienie... Już dawno myślała o rozmowie z księdzem. Tak to chyba dobra pora. Zawróciła...

meduza

Zawróciła. Myslała, ze bedzie łatwo. Jednak droga na plebanie nie była byt prosta. Było pełłno zakrętów i stromych zejść. Jednak nie poddawała sie. Biegła ile tylko miała sił w nogach. Zauwazyla iz pod drzewem lezy pewna osoba. Na poczatku nie udawała ze nie widzi. Jednak sumienie podpowiedziało zeby sprawdziła kto to. Podeszła i podniosła kaptur osoby. Ujrzała księdza do ktorego wlasnie sie wybierała. Trzymał w reku strzykawke. Przez chwile probowala go obudzic jednak on sie zerwał i zapukał 3 razy w drzewo, myslac ze to konfesjonał. Eliza wyznała mu swoje grzechy. Wszystkie bez wyjatku, zaczynajac od tego ze piła wode z kibla, az do tego ze robiła minete swojemu psu. Oczekujac chwile na pokute usłyszała : Ssji kurwo, albo idz do diabła. Eliza wtedy podjeła decyzje iż .............

www.google.pl

Eliza wtedy podjela decyzję, iż zrobi to ! Bo księdzu sie nie odmawia, on wie co dobre. Tak zawsze wpajała jej matka. Musi być wierna ideałom przekazanym przez rodziców. Oni zawsze mieli racje, a ksiadz na pewno ja rozgrzeszy. A wtedy...

meduza

A wtedy Ksiądz powiedział : Nie mysl Suko ze jak mi zrobisz loda to nie bedziesz musiała wrzucic na tacke. Eliza wysłuchawsza to wydusiła z siebie : Czy jezeli z robie to z połykiem, to wtedy mi ksiadz daruje ofiare ? W tym samym momencie w oddali zobaczyla nadjerzdzajacy traktor. NIe czekajac ani chwili dłuzej wstała i .....

www.google.pl

Wstała i pobiegła w jego stronę . Wiedziała, że to jej matka, ktora w 1956 została traktorzystką roku wraca z pola. Postanowiła, że wyzna wszystko matce i zacznie nową droę życia. Rozmarzyła się...

meduza

Rozmarzyla sie naiwna. Pobiegła i otwierajac drzwi traktora ujrzała koscielnego. Rzekł do niej : -Co kurrwa ! ? -Fuck, pomylilam z kims pana Koscielny zauwazyl ksiedza z wyjetym penisem na wierzch. PO dluzszej chwili zastanowienia i analizie podoanych zdarzen zaproponowal iz nie powie nikomu w zamian za to ze bedzie mogl sie przylaczyc. Zgodziła sie. Zaproponowała zeby sie rozebrał. Kiedy tylko wysiadł z traktoru. Ona wskoczyła do niego i postanowiła,ze ...

www.google.pl

... ich zrobi w bambuko. Odjechała w siną dal, zostawiając tych wulgarnych niespełnionych duchownych erotomanów samym sobie...

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Zakanczajcie jakos zeby dalo sie kontynuowac

www.google.pl

Odjechała w siną dal, zostawiając tych wulgarnych niespełnionych duchownych erotomanów samym sobie... Ksiadz wkurwiony i niezaspokojony, widzac nagiego Koscielnego, ogromnie sie wkurwil i postanowil ze odnajdzie panne Elize zawsze dziewice. Ruszyli razem do zamku. Zebrali armie wikarych i ruszyli w droge za Elizą. Nie wiedzieli jednak że

www.google.pl

Nie wiedzieli jednak ze jedyna cecha Elizy ktora zapamietal ksiadz bylo to ze Eliza nie nosiła majtek.

www.google.pl

Nudny i monotematyczny jesteś aż do bólu. Aż mi Ciebie żal. Pisz sobie dalej sam. Dla mnie to the end.

meduza

Jej, te wyrazy Nudny i monotematyczny sa takie egzystencjalne. Trafiaja w ideologie człowieka. Ale mimo iz ich uzywasz, to dla mnie i tak egzystujesz w brodziku intelektualnym. Pozatym nie rozumiesz idei koncepcji załozeń. THE END ! Film byl krotki ale za to ile erotyki :]

www.google.pl

Suplement: Eliza dumnie kroczyła w swym nowym przebraniu. Zakon do ktorego wstąpiła, chcąc oczyścić się z grzechów stworzonych przez Magicadama dawał jej poczucie bezpieczeństwa. Już wiedziała , że...

meduza
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.