| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| serial | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
|
Ponieważ temat "skojarzenia" tak dobrze się przyjął i nagle zdechł na słowie serial pomyślałam sobie, że może w dobie zalewajacych nas seriali sami stworzylibyśmy jakiegoś tasiemca. Pomyślcie tylko o sukcesach - Cannes stoi otworem, Oskary ,Cezary i sława. A wszystko to my. Proponuję do rozpoczętej fabuły dodawać po dwa trzy zdania. A co z tego wyjdzie zobaczymy... Uwaga zaczynam:
Biegła, wciąź biegła. Otaczająca ciemność i przenikliwa cisza przerażały ją. Ale Eliza wiedziała,że musi jej sie udać dobiec do jeziora. Oni tam zawsze na nią czekali. Nagle...
|
|
meduza |
|
Nagle uswiadomila sobie, ze wciaz moze sie wycofac.
Mimo iz tyle razy sprzedawała nad Jeziorem. To wziaz jest dziewica poniewaz robila im tylko orala. A tak naprawde prawdziwa peneracja jest jeszcze przed nia. Po dłuzszym zastanowieniu stwierdzila ...
|
|
www.google.pl |
|
Po dłuższym zastanowieniu stwierdziła, że zawróci." To jeszcze nie czas" coś szeptało jej w duszy. Musi się zmienić. Tylko czy da radę? Ten owoc zakazany kusi, ale sumienie... Już dawno myślała o rozmowie z księdzem. Tak to chyba dobra pora. Zawróciła...
|
|
meduza |
|
Zawróciła. Myslała, ze bedzie łatwo. Jednak droga na plebanie nie była byt prosta. Było pełłno zakrętów i stromych zejść.
Jednak nie poddawała sie. Biegła ile tylko miała sił w nogach.
Zauwazyla iz pod drzewem lezy pewna osoba. Na poczatku nie udawała ze nie widzi. Jednak sumienie podpowiedziało zeby sprawdziła kto to.
Podeszła i podniosła kaptur osoby.
Ujrzała księdza do ktorego wlasnie sie wybierała.
Trzymał w reku strzykawke.
Przez chwile probowala go obudzic jednak on sie zerwał i zapukał 3 razy w drzewo, myslac ze to konfesjonał.
Eliza wyznała mu swoje grzechy.
Wszystkie bez wyjatku, zaczynajac od tego ze piła wode z kibla,
az do tego ze robiła minete swojemu psu.
Oczekujac chwile na pokute usłyszała :
Ssji kurwo, albo idz do diabła.
Eliza wtedy podjeła decyzje iż .............
|
|
www.google.pl |
|
Eliza wtedy podjela decyzję, iż zrobi to ! Bo księdzu sie nie odmawia, on wie co dobre. Tak zawsze wpajała jej matka. Musi być wierna ideałom przekazanym przez rodziców. Oni zawsze mieli racje, a ksiadz na pewno ja rozgrzeszy. A wtedy...
|
|
meduza |
|
A wtedy Ksiądz powiedział : Nie mysl Suko ze jak mi zrobisz loda to nie bedziesz musiała wrzucic na tacke.
Eliza wysłuchawsza to wydusiła z siebie :
Czy jezeli z robie to z połykiem, to wtedy mi ksiadz daruje ofiare ?
W tym samym momencie w oddali zobaczyla nadjerzdzajacy traktor.
NIe czekajac ani chwili dłuzej wstała i .....
|
|
www.google.pl |
|
Wstała i pobiegła w jego stronę . Wiedziała, że to jej matka, ktora w 1956 została traktorzystką roku wraca z pola. Postanowiła, że wyzna wszystko matce i zacznie nową droę życia. Rozmarzyła się...
|
|
meduza |
|
Rozmarzyla sie naiwna. Pobiegła i otwierajac drzwi traktora ujrzała koscielnego.
Rzekł do niej :
-Co kurrwa ! ?
-Fuck, pomylilam z kims pana
Koscielny zauwazyl ksiedza z wyjetym penisem na wierzch.
PO dluzszej chwili zastanowienia i analizie podoanych zdarzen zaproponowal iz nie powie nikomu w zamian za to ze bedzie mogl sie przylaczyc. Zgodziła sie. Zaproponowała zeby sie rozebrał.
Kiedy tylko wysiadł z traktoru. Ona wskoczyła do niego i postanowiła,ze ...
|
|
www.google.pl |
|
... ich zrobi w bambuko.
Odjechała w siną dal, zostawiając tych wulgarnych niespełnionych duchownych erotomanów samym sobie...
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Odjechała w siną dal, zostawiając tych wulgarnych niespełnionych duchownych erotomanów samym sobie...
Ksiadz wkurwiony i niezaspokojony, widzac nagiego Koscielnego, ogromnie sie wkurwil i postanowil ze odnajdzie panne Elize zawsze dziewice.
Ruszyli razem do zamku. Zebrali armie wikarych i ruszyli w droge za Elizą. Nie wiedzieli jednak że
|
|
www.google.pl |
|
Nie wiedzieli jednak ze jedyna cecha Elizy ktora zapamietal ksiadz bylo to ze Eliza nie nosiła majtek.
|
|
www.google.pl |
|
Nudny i monotematyczny jesteś aż do bólu. Aż mi Ciebie żal. Pisz sobie dalej sam. Dla mnie to the end.
|
|
meduza |
|
Jej, te wyrazy Nudny i monotematyczny sa takie egzystencjalne.
Trafiaja w ideologie człowieka. Ale mimo iz ich uzywasz, to dla mnie i tak egzystujesz w brodziku intelektualnym. Pozatym nie rozumiesz idei koncepcji załozeń.
THE END ! Film byl krotki ale za to ile erotyki :]
|
|
www.google.pl |
|
Suplement:
Eliza dumnie kroczyła w swym nowym przebraniu. Zakon do ktorego wstąpiła, chcąc oczyścić się z grzechów stworzonych przez Magicadama dawał jej poczucie bezpieczeństwa. Już wiedziała , że...
|
|
meduza |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |