| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Bush w Polsce. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
|
Jutro spotkanie Bushmendy z Lechem.
Jakie są wasze opinie dot. budowy tarczy na terenie kraju i jakie wg. was będą szkodliwe skutki współpracy naszego kraju z imperatywem 'walki o demokrację'?
Czy nasz król da sobie włożyć na wazelinę jak Klaus?
Właśnie oglądałem relacje z tvn'u24 gdzie Bush z Blair'em stwierdzili że musimy walczyć z zagrożeniami dla pro zachodniej walki o demokrację które łypią na nas okiem terroryzmu w trudnych czasach XXI wieku.
Wspominali też o konieczności walki z globalnym ociepleniem co zresztą jak wiemy powtarzają od lat jebani hipokryci.
Choć stany zjednoczone są odpowiedzialne za emisję 25% CO2 w skali świata nie podpisali się pod protokołem Kioto.
Na ten przykład Polska zredukowała emisję gazów o 30% a zobowiązanie protokołu dotyczyło jedynie 6%.
Po raz kolejny wygłaszali swoje cuchnące obietnice 'potrzeb zmiany' Przy czym skurwiele mieli wyjątkowo dobre nastroje jakby chcieli mówiąc lakonicznie ryknąć śmiechem zza fasady swojego pierdololo.
|
|
|
Darek, nie chodzi o tarczę tylko o radar w Azerbejdżanie.
Dzielą go z arabami na zasadzie współwłasności.
W Polsce baza ma być nie dość że rakietowa to w pełni niezależna od władz kraju.
|
|
|
W pełni niezależna od władz kraju?
Jeśli nasi się na to zgodzą, to są idiotami!
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
My wam kozy, wy nam mleko.
Nie uśmiecha się żyć w informacyjno - przemysłowo - technologiczno - strukturalnym ciemnogrodzie.
|
|
|
|
|
|
Tak - Amerykańcom najwyraźniej zależy na skłóceniu i osłabieniu Europy, i aby przypadkiem z Ruskimi się nie dogadać.
Bush nie dostał od kongresu pieniędzy na wojnę w Iranie. Nie zdziwiłbym się, gdyby teraz jakaś prowokacja się odbyła - jakiś niby Irański atak na U$A. Wtedy znajdą się pieniążki na "obronę".
Bardzo dobry artykuł. Szkoda, że w Polsce tak mało jest mediów niezależnych.
Dzięki Liszaj.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wspanialy artykul - dziekuje Liszaj.
Globalizacja pod berlem Anglosasow musi sie dokonac. Oni nie popuszcza !!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |