Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Sny
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Mam pewną kwestie, która mnie intryguje od jakiegoś czasu a własciwie męczy :( od jakiegoś czasu męczą mnie koszmary i tak naprawdę nie wiem co jest tego przyczyną ? W sanch jestem zawsze ja i z reguły zapadam w nich na jakąś ciężką chorobę, potem znowu śni mi się diabeł itd ciągle cos starsznego teraz zmieniłam mieszkanie i tez mam problem nie wiem moze mi sie wydaje ale jest ono jakies mroczne , puste sen dzis miałam tez straszny to byla pierwsza noc na nowym mieszkaniu snilo mi sie ze nie moglam spac bo po domu chodzily mary zjawy pamietam ze to byla kobieta strasznie balam sie ich czulam caly czas ich obecnos w koncu dom spalil sie w pozarze wraz z calym moim dobytkiem. Nie wiem dlugo mialam spokoj i teraz znowu sie zaczelo zrobilam sie tez od jakiegos czasu bardziej agresywna nie caly czas czasami ..nie wiem wczesniej dom mi ten sie wydawal ok ale teraz nie wiem czasem mysle ze to moja wina ze moze faktycznie jakis demon za tym stoi zawsze cos mnie ciągneło do kart wrozenia , magi moze to teraz skutki tego ? mam tarota nie umie go stawiać ale caly czas karty muszą byc przy mnie bo czuje z nimi dziwna wiez moj chlopak czasem smieje sie ze zachowuje sie dziwnie jak wiedzma no i tta agresja ktora potem mija jak moglby ktos cos doradzic to prosilabym bardzo

Moim zdaniem sprawa wygloda nastepująco, mieszkasz w nowym miejscu a wiadomo czego sie niezna togo sie boimy ^^ Pewnie wieczorami oglodasz jakis horrory albo czytasz jakies zeczy w iternecie które puzniej wlasnie podczas snu wychodzą na jaw Tak samo stawianie tarota wiezysz w takie zeczy i potem podczas snu podswiadome ci sie śnią koszmary^^ Kazdy kto praktykuje jakąms szkole magi wie ze niemozna isc spac z negatywnymi myslami poniewaz puzniej podczas snu mogą sie takie zeczy przytrafic ^_^ Radze ci wejsc na maxsiora i poglodac jakies smieszne fimy przed spaniem :)

Wina tuska

nie nie ogladam horrorow ne mam na to czasu a co do internetu to czytam tylko wtedy gdy mam jakies watpliwosci wiem moze przesadzam :( magii nie praktykuje poprostu czasem stawiam sobie tarota ot tyle a sny zawsze mialy jakies znaczenie w moimzyciiu tylko nie zawsze umie odczytac ich znaczenie

ostatnio też miałam koszmary i to bardzo ciężkie. Śniło mi się że jestem w swoim łóżku w którym akurat spałam. Po jakiejś chwili czułam czyjąś obecność. Zaczynałam się bać. Czułam że coś chce mnie opętać. Próbuje krzyczeć, wzywać pomocy ale to nic nie daje. Miałam tak przez dłuższy czas. Teraz czasami budzę się po prostu w nocy z uczuciem strachu :( potworne ech.. kiedyś lubiłam śnic, teraz to się zmieniło

u mnie troche nie bez powodu jest strach kiedys zadalam sie z takimi ludzmi (przez internet) rzekomo chcieli pomoc mi ale dzis wiem ze to nie tak potrzebowalam pomocy a oni poprostu zaoferowali mi czarna magie tak mysle jeden z nich uczyl mnie wchodzenia w sen innej osoby i takie tam dzis wiem ze to bylo zle ale obawiams sie czy to nie skutek tego to było dawno

Czarna magia zawsze przynosi zło na osobę jej używającą,a w szczególności na osobę ingerującą w czyjeś życie. Uważaj takie rzeczy nie raz tragicznie się kończyły

Kupa śmiechu jednym słowem :)

rozgwiazdo a czy ci ludiz enie byli z nowej krwii?? a moze z czegos z tym zwiazanego?? ja cos o tym wiem....tez mnie uczono ale na szczescie sie opamietalam w pore..ale fakt faktem spieprzylma sobie zycie troche i do tej pory sie z amna to wlecze....mam jedne wielki chaos w mom zyciu..i przyciagam jakies dziwne typy..nie moge sie ich pozbyc. a juz od dawna nie probowalam niczego robic....nie chce..ale czasmi przez przypadek jka spie..widze innych ludzi...i potme sie wszystko pieprzy:/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.